18 Iunie 2012 publicat în Copil 2 share-uri

Igiena este necesara pentru a fi sanatosi. Acest lucru l-au invatat si copiii!

Comunicat de presa

Dettol si ajutoarele sale de nadejde au organizat un nou eveniment pentru parinti si copii din seria „Spala-te corect pe maini!”, de data aceasta la Ferma Animalelor din Pantelimon. Dettol, Alba ca Zapada, Sportacus si Stephania, i-au invatat pe copii cum se raspandesc microbii si cat de usor pot fi ei tinuti departe doar cu apa si sapun.

Cel mai asteptat moment a fost intalnirea cu animalele de la ferma, iar dupa ce au hranit iepurasii, capritele si poneii, copiii nu au uitat ca igiena mainilor este extrem de importanta.

Imbracata in Alba ca Zapada, gazda evenimentului, actrita Ioana Ginghina, s-a jucat si a cantat cu copiii, iar cu ajutorul lui Sportacus si Stephania, i-a invatat pe cei prezenti "Cantecul manutelor curate Dettol". Dupa cateva repetitii, copiii au dat o reprezentatie indelung aplaudata de catre parinti. Astfel, prin cantec si joc, copiii au invatat cu usurinta regulile spalatului corect pe maini, iar la final cu totii au devenit premiantii Dettol.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Sursa foto: flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri