18 Iunie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Trebuie doar sa dai click si produsele iti vin acasa!

Comunicat de presa

Programul eMAG Baby Care ofera un pachet complet de informatii utile,ce ajuta parintii sa obtina scutecele potrivite pentru copilul lor si va include pe viitor tot mai multe solutii de ingrijire pentru copii, de la carucioare pana la mobilier si jucarii.

Cel mai important pentru mamici este faptul ca pot cumpara bunuri de stricta necesitate pentru cei mici, fara a trebui sa se deplaseze, evitand astfel tot ce presupune achizitionarea de pe rafturile magazinelor clasice: cutii grele, timp petrecut pe drum, necesitatea de a lasa copilul in grija unei alte persoane in rastimpul petrecut la cumparaturi.

Echipa eMAG Baby Care a dezvoltat si o serie de servicii personalizate pentru fiecare client. Pachetele ajung in 24 de ore in orice localitate, ofertele de pret sunt competitive, sistemul de comanda este extrem de simplu iar plata se poate face chiar si la livrare.

Lansarea programului a avut un efect pozitiv in mediul online. In prima zi 270 de vizitatori au accesat pagina de Facebook https://www.facebook.com/eMAGbabycare si au adaugat-o in lista de preferinte.

 

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Foto site si interior: Shutterstock 9981586


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri