Pentru fiecare jucarie de plus cumparata in perioada 4 noiembrie - 29 decembrie 2012, IKEA Foundation doneaza 1 euro pentru educatia copiilor prin programele sustinute de UNICEF si Salvati Copiii din Romania si din intreaga lume.

Despre IKEA Foundation

IKEA Foundation isi propune sa imbunatateasca oportunitatile pentru copii si tineri din tarile in curs de dezvoltare finantand programe pe termen lung, care creeaza o schimbare substantiala si de durata.

IKEA Foundation colaboreaza cu parteneri strategici cu abordari inovatoare pentru a obtine rezultate pe scara larga in patru domenii fundamentale ale vietii unui copil: un loc pe care sa-l numeasca acasa, un inceput sanatos in viata, o educatie de calitate si un venit durabil in familie. Se estimeaza ca in prezent, 100 de milioane de copii beneficiaza de programele finantate.

Doi dintre partenerii principali ai IKEA Foundation sunt UNICEF si Salvati Copiii. Compania IKEA, prin intermediul IKEA Foundation, este cel mai mare donator la nivel mondial pentru ambele organizatii.

Despre SALVATI COPIII

Save the Children este organizatia independenta mondiala pentru copii, care sustine programe si imbunatateste viata copiilor in peste 120 de tari din intreaga lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. A contat cine a zbierat mai tare A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

Sustinand o lume in care fiecare copil are dreptul la supravieturire, protectie, dezvoltare si participare, misiunea Salvati Copiii este de a inspira progrese in modul in care copiii sunt tratati si de a realiza o schimbare imediata si de durata in viata acestora.

Despre UNICEF

UNICEF este prezent in 191 de tari si teritorii pentru a ajuta copiii sa supravietuiasca si sa prospere, din copilarie pana in adolescenta.

Cel mai mare furnizor mondial de vaccinuri pentru tarile in curs de dezvoltare, UNICEF sustine sanatatea si nutritia copilului, apa potabila si salubritatea, educatia primara de calitate pentru toti copiii, baieti si fete, precum si protejarea acestora impotriva violentei, exploatarii si a SIDA. UNICEF este finantat integral din contributiile voluntare ale persoanelor fizice,companiilor, fundatiilor si guvernelor.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Aluziva, noi detalii despre scandalul cu Zanni. A depus plângere împotriva lui: „Sunt la limită psihic”

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri