7 Decembrie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

Sarbatoarea magica a iernii incepe odata cu Orasul lui Mos Craciun creat la EXPOROM in Pantelimon intre 5 si 9 decembrie. Orice vizitator, indiferent de varsta, il poate vota pe Mos Craciun si-i poate scrie dorintele sale pe Cea Mai Lunga Scrisoare din Lume.

COMUNICAT DE PRESA

Voteaza Mos Craciun intre 5 si 9 decembrie la Targul Copilariei!

Sarbatoarea magica a iernii incepe odata cu Orasul lui Mos Craciun creat la EXPOROM in Pantelimon intre 5 si 9 decembrie. Orice vizitator, indiferent de varsta, il poate vota pe Mos Craciun si-i poate scrie dorintele sale pe Cea Mai Lunga Scrisoare din Lume.

Dorinta ta va ramane in istorie!

Peste 5.000 de copii din gradinite si scoli (Bucuresti si Ilfov) ii vor scrie lui Mos Craciun pe Cea Mai Lunga Scrisoare din Lume. Participantii au sansa sa castige o vacanta in Laponia. Parintii care intra in farmaciile Help Net, sponsorul evenimentului, isi pot inscrie copiii sa participe la scrierea scrisorii de la EXPOROM.

Distractie pentru toata familia

Peste 200 copii de la gradinita King George - British College Romania vor sustine un spectacol de iarna in deschiderea Targului Copilariei & Orasul lui Mos Craciun.

Toti copiii vor avea un spatiu de joaca dedicat lor si vor putea participa si la ateliere educative captivante precum: „Mass media copiilor”, ”Sa gatim in familie”, ”Banii pe intelesul copiilor”, „Fotografia copiilor” si “Cartea povestilor”.

Asociatia M.A.M.E. va avea de vineri pana duminica ateliere de creatie (origami, quilling, modelaj etc.) pentru dezvoltarea imaginatiei copiilor.

Parintii pot participa la workshop-uri sustinute de catre aproape 100 de specialisti in parenting, nutritie, consiliere psihologica, pediatrie, fertilizare si alte domenii specifice. Dr. Anamaria Iulian, specialist in nutritie comportamentala, va lansa programul EDU FOR LIFE – Istet, Frumos si Sanatos in data de 7 decembrie la EXPOROM.

In cele 5 zile ale targului, vizitatorii vor putea alege dintre ofertele avantajoase ale expozatilor la: articole de imbracaminte, jucarii, carti, dulciuri si preparate traditionale, cosmetice, cadouri si decoratiuni, servicii financiar-bancare, medicale, parenting, turistice, after-school etc.

Ai toate motivele sa-l votezi pe Mos Craciun!

Vino la Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun organizat de EXPOROM si “Trusa pentru Parinti”.

Vizitatorii au acces si transport gratuit de la metrou Republica si Piata Unirii- bloc Horoscop.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri