10 Decembrie 2012 publicat în Copil 6 share-uri

Expozitia 'Copiii autisti, mici artisti!' a fost deschia in data de 5 decembrie, la ceainaria Serendipity din Capitala. Voi puteti cumpara tablourile, ca sa le faceti micutilor, o viata mai buna!

Comunicat de presa

Tablourile sun trealizate de catre copiii cu autism si alte tulburari de dezvoltare din cadrul Asociatiei Impreuna Pas cu Pas si vor ramane expuse la Serendipity Tea pana la sfarsitul lunii decembrie.

Cumpararea unui tablou inseamna o donatie catre copiii cu autism si alte tulburari, iar banii stransi vor fi alocati pentru continuarea programului psihoeducational “Impreuna la scoala”, ce se adreseaza copiilor cu nevoi speciale care frecventeaza scoala si au nevoie de sprijin suplimentar in parcurgerea temelor si a curriculei scolare. Scopul programului este prevenirea abandonului scolar, dezvoltarea cognitiva si modelarea comportamentala a copiilor cu nevoi speciale, astfel incat saaiba o viata adulta autonoma si productiva.

Tablourile sunt realizate in cadrul art-terapiei, prin mai multe tehnici: acuarela, material textil, nasturi, carton si altele. “Ne bucuram ca reusim sa expunem tablourile micilor nostri artisti, astfel incat sa vada cat mai multi oameni ce lucruri deosebite pot face copiii cu autism.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Speram ca actiunea noastra sa aiba success pentru ca cei mici au fost foarte sarguinciosi si au realizat tablouri foarte frumoase, vesele si colorate. Credem ca in aceasta perioada oamenii sunt mai deschisi si catre semenii lor mai putini norocosi si ca vor dori sa doneze pentru copiii cu dizabilitati, bucurandu-se in acelasi timp de un cadou de Craciun cu adevarat special pentru ei insisi sau pentru cei dragi. Ii incurajam pe toti cei care vor servi in luna decembrie un ceai aromat la ceainaria Serendipity sa se gandeasca la copiii cu nevoi speciale care au confectionat tablourile si care au nevoie de sprijin pentru a avea o viata mai buna”, a afirmat Nicoleta Burlacu, Presedinta Asociatiei "Impreuna Pas cu Pas".

Persoana de contact:
Nicoleta Burlacu
Presedinte Asociatia Impreuna Pas cu Pas
E-mail: asociatia.ipp@gmail.com
Telefon: 0741050473

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri