6 Martie 2013 publicat în Copil 18 share-uri

Una din cele mai frumoase sarbatori ale lunii Martie este Ziua Mamei, zi ce isi are originea in Grecia Antica, odata cu Legendele Olimpului, fiind apoi preluata in aproape toate tarile Globului.

Felicitari pentru Ziua Mamei: modelaj

Materialele pentru modelaj dezvolta abilitatile artistice ale copiilor, motricitatea fina, senzorialitatea, dar si capacitatea de a manipula instrumente si de a observa detaliile lumii inconjuratoare, pentru a le putea reda in mica lor opera artistica.

Pentru felicitarile handmade cu modelaj se poate folosi plastilina, dar si alte materiale, ca pasta de ceramica.

Va prezentam in imagine si lucrarea lui Patrik – clasa I.

Felicitari pentru Ziua Mamei: autocolante

Pentru forme complexe cu contururi nete copiii pot folosi in decorarea felicitarilor handmade autocolante si abtibilduri.

Sunt materialele decorative cel mai usor de folosit, iar cei mici isi pot lasa imaginatia libera!
Pentru felicitarile handmade de Ziua Mamei se pot utiliza abtibilduri si autocolante care infatiseaza pasari, redau pomi, flori de primavara, stelute, inimioare, frunze, fluturi, libelule, buburuze, albinute si asa mai departe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Iata in imagine ce a realizat Mihai cu cateva produse puse la dispozitie de Omfal.

Felicitari pentru Ziua Mamei – utilizarea panglicilor

Daca cei mici doresc sa utilizeze funditele in felicitarea pentru mami, atunci panglicile sunt potrivite pentru ei. Tot din panglici, mai groase, putem realiza trandafiri.

Panglicile pot fi utilizate atat in ornamente haioase si vesele, cat si in decoratiuni mai elegante pentru felicitari.

Iata un alt exemplu ingenios pentru felicitarea de Ziua Mamei in care elementul cheie este reprezentat de fundita din panglica.

Foto@sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri