10 Iunie 2013 publicat în Copil 37 share-uri

Descopera cele mai bune remedii pentru anemia la copii.

2 Polenul

Polenul micilor albinute este un elixir pentru copii, continand un complex benefic de vitamine si minerale, dintre care vitaminele B si fierul sunt foarte bine reprezentate. Amestecati bine 2-3 lingurite de polen cu 1-2 lingurite de miere. Copilul va consuma acest amestec dimineata, pe stomacul gol, fiind un remediu excelent atat pentru anemie cat si pentru revitalizarea intregului organism.

3 Migdale

Migdalele sunt o sursa importanta de fier si calciu, ideala pentru tratarea anemiei la copii.
Se recomanda consumul timp de 1-2 luni, dimineata, a laptelui de migdale, foarte sanatos pentru copii: se lasa de seara pana dimineata sa se hidrateze cativa samburi de migdale, care se decojesc si se macina cu blenderul, adaugandu-se putina apa si miere.

4 Orz verde

Orzul verde este cea mai bogata sursa de SOD (superoxid dismutaza) o enzima cu rol antioxidant, care ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.
Sucul de orz verde asigura copilului necesarul zilnic de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi esentiali, enzime si clorofila.
Orzul verde contine fier, calciu, vitamine din complexul B, acid folic, fiind un tratament ideal pentru copiii cu anemie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

5 Suc de sfecla

O reteta usoara si sanatoasa, pentru tratarea anemiei la copii este sucul combinat de sfecla rosie si mar. Se amesteca in parti egale 150 ml suc de sfecla si 150 ml suc de mere si se consuma proaspat.
O alta reteta de suc recomandata in anemie este amestecul de suc de rosii cu suc de mere, in parti egale; se consuma dimineata, pe stomacul gol.

6 Frunze de zmeur

Ceaiul din frunze de zmeur indulcit cu miere, este un remediu excelent pentru anemii. Frunzele de zmeur au un continut bogat de fier, vitamina B, beta-caroten, vitamina C, minerale. Mierea contine vitamine si minerale, inclusiv fier, cupru, mangan.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri