Intrucat stim cu totii cat de greu le este micutilor sa se adapteze intr-un nou mediu, a fost lansat programul de evaluare destinat copiilor care merg la gradinita sau la scoala din toamna. Programul isi propune sa ii ajute sa se acomodeze si sa se integreze mai usor atunci cand trec de la o etapa la alta.

Comunicat de presa

Va invitam pe intreg parcursul lunii iulie sa parcurgem impreuna programul de evaluare destinat copiilor care intra in toamna la gradinita sau la scoala pentru a afla care este modalitatea in care ei se pot integra si acomoda mai usor.

Modalitatea de lucru va fi una familiala. Pe parcursul a trei sedinte stabilite de comun acord vom avea posibilitatea sa ne cunoastem, sa aflam care sunt resursele si posibilitatile copilului de a face fata situatiei noi, care este gradul sau de autonomie sau capacitatea de toleranta la frustrare, care sunt modalitatile sale de a intra in relatie, precum si nivelul sau de spontaneitate sau creativitate. La final, parintii vor primi o caracterizare psihologica a copilului.

Programul se adreseaza de asemenea si copiilor care trec dintr-o etapa scolara in alta.

Sedintele vor avea loc in str. Popa Savu, nr.3, sector 1, Bucuresti (zona Piata Victoriei, Statuia Aviatorilor).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Contact : Psiholog Cristina Calarasanu

E-mail: cpap.copiisiparinti@gmail.com

Foto@Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:

Tablita de desenat Chuggington

Puzzle Mickey Mouse

Modele care ma inconjoara (contururi amuzante)

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri