5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Desi este o fire ancorata in realitate, micutul Taur este si foarte sensibil si are nevoie de afectiunea celor din jur, oferind, la randul lui, multa tandrete si iubire. Luna aceasta, mai mult ca oricand, va fi numai cu zambetul pe buze si va avea pofta sa incerce lucruri noi.

Horoscopul copiilor: Zodia Gemeni

Micutul nativ din Gemeni este foarte curios, are o mare rapiditate in gandire, analizeaza lucrurile, insa nu arata niciodata acest fapt.

Are darul comunicarii, ii place sa socializeze si se adapteaza cu usurinta oricarei situatii. Si pentru ca se mai poate bucura de o luna de vacanta si in august, ar fi bine sa mergi cu el in vizite, in concediu, sa ii arati locuri noi, pentru a-i mentine in permanenta interesul treaz si pentru ca el adora sa calatoreasca.

Copilul Gemeni este de multe ori dezorganizat, se plictiseste repede, fapt pentru care isi poate schimba starea de spirit de la un moment la altul si se poate enerva din nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Intrucat este atat de nestatornic si iubeste varietatea, micutul tau din Gemeni nu va excela intr-un domeniu anume, ci va incerca din toate cate ceva.
De aceea, ar fi bine sa incerci luna aceasta sa ii canalizezi atentia spre un sport sau spre o alta activitate care ii va face placere si pe care nu o va abandona dupa o prima incercare, pe motiv ca s-a plictisit.

Daca te vei ocupa suficient de copilul tau, cu siguranta vei obtine rezultate imbucuratoare, deoarece el este foarte istet si deosebit de creativ.

Horoscopul copiilor: Zodia Rac

Copilul din zodia Rac este deosebit de sensibil, incantator, bland, plin de iubire si afectiune. Asa ca sunteti foarte norocosi sa aveti acasa un micut Rac, deoarece este foarte atasat si face totul pentru familie.

Nativului din Rac ii place sa se simta util, capabil, vrea intotdeauna sa fie de folos si sa ii ajute pe cei din jur, asa ca profita de luna august pentru a te implica in diverse activitati alaturi de copilul tau. Mergeti impreuna la piscina, la un film, la cumparaturi!

Micutul Rac are nevoie sa se simta in siguranta si orice critica pe care o primeste il poate afecta si demoraliza, determinandu-l sa renunte la proiectele si ideile sale. Acesta este motivul pentru care trebuie sa te porti cu manusi cu un Rac.

Foto@Shutetrstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri