5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Si daca nu ti-ai dat seama pana acum, Racul tau de acasa este foarte iscusit si are o imaginatie bogata, cu inclinatii spre arta. Asa ca nu ezita sa il inscrii chiar din luna august la cursuri de pictura, pian, canto etc.

Horoscopul copiilor: Zodia Leu

Nativii din zodia Leu sunt favorizati luna aceasta si se bucura de o mare libertate in gandire si o energie debordanta.

Micutul Leu este increzator si hotarat, merge pana in panzele albe pentru a-si urma aspiratiile si straluceste precum soarele, asa ca luna aceasta are mari sanse sa faca performante intr-o anumita activitate.

Copilul din zodia Leu este preocupat inca din frageda pruncie de aspectul fizic, face orice pentru a fi cochet si acorda o mare importanta aspectului vestimentar, fiind indragostit de eleganta si rafinament.

Leul functioneaza dupa principiul “Totul sau nimic”, are o personalitate puternica, vrea sa se impuna si exceleaza intotdeauna in subiectele care il intereseaza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Asa ca implica-l intr-o activitate care ii face placere, un sport, un curs si, cu siguranta, iti va arata de ce este capabil si te va face mandru de el.

Foto@Shutetrstock.com

Cititi si:

Copiii din zodiile de foc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri