5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Fecioara

Daca ai acasa un copil Fecioara, atunci poti sa te declari un parinte linistit si fericit. Micutul din nativul Fecioara nu iti va face niciodata probleme, este calm, rabdator si ascultator. In plus, da dovada de seriozitate si echilibru, iar actiunile sale sunt intotdeauna rationale si bine gandite.

In luna august, copilul din Fecioara va sta foarte bine la capitolul sanatate si isi va manifesta dorinta de a intreprinde cat mai multe activitati, care sa ii puna in valoare inteligenta si spiritul creativ.

Vrea sa isi foloseasca timpul constructiv si considera ca este vremea sa isi descopere noi talente.

Nativul din zodia Fecioara este perfectionist, meticulos si foarte bine organizat si nu suporta sa i se umble in lucruri.

Asa ca lasa-l sa isi faca singur ordine si iti va multumi cu siguranta. In plus, unui micut Fecioara, nu va trebui sa ii amintesti niciodata sa isi faca temele sau sa isi duca la bun sfarsit indatoririle, deoarece este dornic sa se pregateasca cum stie el mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul copiilor: Zodia Balanta

Nativii nascuti sub semnul Balantei au un sarm inegalabil, sunt atenti, fideli si echilibrati. Ei sunt foarte sociabili si ar vrea in permanenta sa isi petreaca timpul inconjurati de cei dragi, deoarece adora sa socializeze si nu suporta conflictele, incercand sa le aplaneze.

In august, copiii Balanta se vor bucura de o luna plina de aventuri si voie buna si mult timp petrecut cu alti copii, ceea ce ii va binedispune si ii va face sa se simta in elementul lor.

Ei adora jocurile de societate si cele in care pot interpreta diverse roluri.

Foto@Shutetrstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri