5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Micutii din Balanta se tem in momentul in care au de luat o decizie, uneori avand tendinta de a da inapoi. De aceea, este bine sa il sustii in tot ceea ce face si sa ii oferi sprijinul tau si sfaturi parintesti ori de cate ori consideri ca are nevoie sau iti cere ajutorul.

Horoscopul copiilor: Zodia Scorpion

Daca ai acasa un copil nascut sub semnul zodiacal al Scorpionului, atunci a sosit momentul sa afli ca micutul tau este inzestrat cu o inteligenta superioara, fiind un idealist ce isi cultiva pasiunile cu cea mai mare intensitate.

In luna august, micutii Scorpioni se vor simti suprasolicitati, fiind implicati intr-o multime de activitati care sa ii ajute sa se dezvolte din punct de vedere intelectual.

Ei vor manifesta in permanenta o sete de cunoastere, fiind deschisi spre noi idei si orizonturi.

Copilul Scorpion are o mare capacitate de memorare si concentrare, asa ca dragi parinti, puteti sta linistit, deoarece micutul vostru va lua intotdeauna note mari la teme, proiecte si examene, fiindca discerne ce este valoros de stiut. El face totul cu pasiune si cu placere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul copiilor: Zodia Sagetator

Copilul din zodia Sagetator are un caracter complex, fiind plin de o multime de idei, pe care nu reuseste insa sa le puna intotdeauna in practica.

Copilul Sagetator este sincer, se infurie destul de usor pe copiii de-o varsta cu el daca lucrurile nu ies asa cum isi doreste, dar nu pastreaza resentimente.

Intrucat adora plimbarile si calatoriile, in luna august micutii din Sagetator vor avea parte de o multime de escapade, alaturi de parinti, bunici sau in taberele scolare.

Totul i se va parea interesant si isi va dori sa cerceteze si sa afle cat mai multe informatii despre locurile noi pe care le va vizita.

Foto@Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:

Zeita zodiei tale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri