5 August 2013 publicat în Copil 3 share-uri

Daca vreti sa intelegeti mai multe lucruri despre copilul vostru si sa solutionati unele probleme pe care le-ati putea intampina si a caror cauza nu o cunoasteti, atunci poate v-ar fi de folos cateva informatii pe care astrele vi le ofera. V-am pregatit horoscopul copiilor pentru luna August, cu sfaturi practice despre cum sa fiti mai aproape de micutii vostri.

Un sfat pentru parintii Sagetatorilor: concentrarea nu este punctul lor forte, atentia lor fiind distrasa de cu totul alte lucruri decat ar trebui.

Asa ca ar fi bine sa-l impingeti un pic de la spate si sa incercati sa il convingeti ca si matematica si biologia ii pot fi de folos uneori, mai ales ca Sagetatorii se lasa usor influentati.

Horoscopul copiilor: Zodia Capricorn

Daca micutul vostru este nascut sub semnul zodiacal al Capricornului, atunci va puteti considera niste parinti norocosi, deoarece nativul din Capricorn este cel mai linistit din intreg zodiacul.

Copilul Capricorn este interiorizat, calm, rabdator si un foarte bun camarad de joaca pentru ceilalti copii. Odata castigata, prietenia Capricornului este de mare pret.

Desi interiorizati, in luna august nativii din Capricorn vor avea parte de multa veselie si vor reusi sa isi faca noi prieteni, cu care vor stabili conexiuni profunde. Se vor face remarcati si vor castiga simpatia celor din jur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Copilul din Capricorn are o gandire practica si o memorie de elefant, nu lasa niciodata o tema pe ultima suta de metri si isi asuma responsabilitatea pentru orice activitate pe care o intreprinde. Un premiu sau o lauda il vor bucura si incuraja intotdeauna, confirmandu-i increderea in sine.

Horoscopul copiilor: Zodia Varsator

Copilul din zodia Varsator este tolerant, sociabil si viviace, fapt pentru care reuseste sa isi faca prieteni foarte repede, considerand prietenia unul dintre cele mai inaltatoare sentimente.

Varsatorul se adapteaza cu usurinta si are o capacitate de intelegere a lucrurilor ridicata, reusind sa isi gaseasca drumul in viata.

Cu toate ca sunt plini de energie pozitiva in general, luna aceasta copiii nascuti sub semnul zodiacal al Varsatorului sunt putin apatici, asa ca ar fi indicat sa consume cat mai multe fructe si legume si sa se implice in activitati care sa nu ii solicite prea tare.

Nativii din Varsator au o gandire analitica si stiintifica, sunt creativi si talentati si isi pot argumenta foarte bine punctul de vedere.

De aceea, chiar si atunci cand fac o nazbatie, ei gasesc intotdeauna o explicatie plauzibila si un raspuns care sa ii scoata basma curata.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri