6 Septembrie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

La atelierele Holy Molly, nu-ti trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli si nici cineva care sa-ti spuna cum sa faci vreo capodopera. Tot ce iti trebuie ai deja la tine. Imaginatie.

Atelierele Holy Molly

La atelierele Holy Molly, nu-ti trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli si nici cineva care sa-ti spuna cum sa faci vreo capodopera. Tot ce iti trebuie ai deja la tine. Imaginatie.

Poti sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa creezi personajele si intamplarile despre care nici nu indrazneai sa vorbesti cu voce tare. Tu singur, cu manutele tale, le dai viata din aproape nimic, hartie, culoare, textile, te miri ce-uri.

Eu sunt pe acolo, imi vad de treaba mea, insa doar cu idei mai nebunesti decat ale tale. Sa te tii vartej! Poate te pacalesc, poate nu… poate incepe ca o pacaleala, dar imaginatia nu iti joaca feste… niciodata!

Modulul IV al atelierului Holy Molly se desfasoara intre 9 si 13 septembrie 2013 si are ca tema "Expeditia in Egiptul Antic" (ce secrete ascund piramidele si de ce sa nu ne fie teama de mumiile egiptene).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Program:

9 septembrie – zeitati egiptene si pergamente protectoare

10 septembrie – sarcofage cu surprize

11 septembrie – mumii si masti de faraon

12 septembrie – talismane pretioase

13 septembrie – in cautarea relicvelor din piramide (treasure hunt – atelier de joaca adevarata)

Inscrierile se fac la: florentinap@antipa.ro sau www.holymolly.ro

Foto faraon@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri