Astrele ne pot ajuta sa intelegem mai bine personalitatea si nevoile copiilor. Noi v-am pregatit previziunile astrologice pentru Octombrie 2013, pentru a stii cum sa veniti in sprijinul micutilor vostri.

Horoscopul copiilor: Zodia Pesti

Nativul nascut in zodia Pesti este un copil foarte sensibil si emotiv care are in permanenta nevoie de atentia si afectiunea parintilor.

Datorita sensibilitatii sale, copilul din Pesti are inclintatii artistice, asa ca nu ar fi rau sa il indrumati spre o cariera in domeniu.

In ceea ce priveste scoala, micutul din zodia Pesti se situeaza undeva la mijloc, fiind putin nepasator. Va recomandam sa stati cu ochii pe el si sa aveti grija sa isi faca temele, deoarece are tendinta de fi delasator.

In ciuda acestui fapt, copilul din Pesti detine o inteligenta iesita din comun, dar pe care prefera sa o utilizeze in activitati practice si constructive, decat pe plictisitoarele orele de geografie.

Foto@Shutterstock.com

Va recomandam si:

Horoscopul mamicilor de nota 10

Horoscopul relaxarii – cum sa scapi definitiv de stres

Horoscop cosmic – tu ce responsabilitate karmica ai?

Horoscopul egiptean al sufletului

Cele 3 binecuvantari din astrologia chinezeasca : Top 3 zodii favorizate in viata

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri