Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa“ invita copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani sa participe la Cursul de Quilling organizat in perioada 6 octombrie – 10 noiembrie 2013, in fiecare duminica de la ora 10:30.

Comunicat de presa

In cadrul Atelierelor de Quilling, copiii se familiarizeaza cu arta rularii hartiei si realizeaza diverse obiecte: tablouri, felicitari, jucarii in miniatura etc. Aceasta activitate reprezinta un exercitiu de concentrare, de antrenare a atentiei, dar si de imaginatie si dezvoltare a creativitatii.

Copiii vor invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea flori, insecte, pasari, mamifere, dar si reptile. Participand la acest atelier, copiii au ocazia sa se convinga de faptul ca pot crea lucruri minunate si, in acelasi timp, isi pot dezvolta un hobby pe care-l pot „exersa” apoi si in familie.

Inscrierile de participare se fac in limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro sau la telefon 021.312.88.26 tasta 4.

Sponsori: LeoBurnett, The Geeks, DaVinci Learning, EmailWing, Delaco

Parteneri media: Unitedmedia, Calendar Evenimente, comunicatedepresa.ro, Centruldepresa.ro, Terra Magazin, Doxi, Pipo, BBC Science World, Zile si Nopti, Orasul Meu, Gradinite.com, Prokid.ro, GoKID.ro, Salut Bucuresti, 7 Pitici, inParc, mamica.ro, MediaIQ, Zeppelin, Revista Ioana, melc-codobelc.ro, agendacopiilor.wordpress.com, EduRomania – Portalul educatiei din Romania.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”: www.facebook.com/muzeulantipa

 Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri