FESTIVALUL BRAZILOR DE CRACIUN 2013 - Licitatia brazilor unicat care da sansa la educatie

12:10, 11 Octombrie 2013 publicat în Copil 5 share-uri

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de brazi de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Comunicat de presa

Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al treisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri in vederea facilitarii accesului la educatie a copiilor din mediile sociale vulnerabile. Gala va avea loc pe 5 decembrie, la Hotel Radisson Blu Bucuresti.

Citeste si:
“Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” – un program despre...
“Gustă cu atenție. Bucură-te...

Primele 12 ediții ale Festivalului Brazilor de Craciun au ajutat la strangerea a 2.669.100 euro, care au fost investiti in suport educational pentru 16.200 de copii.

Programele educationale constau in:

Citeste si:
Poezii despre familie – cele mai frumoase poezii despre familie
Poezii despre familie – cele...

- 42 de gradinite de vara in mediul rural pentru copiii foarte saraci;

- 32 de centre unde se desfasoara activitati de tip A Doua Sansa, pentru copiii nescolarizati, care au depasit varsta de frecventare a invatamantului de masa sau au abandonat scoala in diferite stadii;

- 37 de programe Scoala dupa Scoala pentru prevenirea abandonului scolar.

Familiile copiilor au primit, de asemenea, ajutor financiar si consiliere in centrele educationale Salvati Copiii Romania.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la editia 2013 a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi 2.000 de copii din comunitati defavorizate, cuprinsi in programele de Educatie Prescolara, Scoala dupa Scoala si A Doua Sansa.

„CV pentru viitor” – conceptul sub care se desfasoara aceasta editie a festivalului de strangere de fonduri, subliniaza ideea construirii unei cariere si a unui viitor mai bun, urmarindu-se impactul pozitiv asupra copiilor defavorizati si asupra societatii in general.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri