11 Octombrie 2013 publicat în Copil 2 share-uri

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de brazi de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri romani. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.
Brazii unicat - elementele ce constituie subiectul licitatiei care are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea cauzei - vor fi semnati si anul acesta de designerii invitați.

Acestia sunt: Wilhelmina Arz, Hamid Nicola Katrib, Irina Solomon & Azay, Kristina Dragomir, Lena Criveanu, Carmen Ormenisan, Stephan Pelger, Doina Levintza, Veronica Zaharia & The One (Parlour & Andreea Esca), Madalina Dorobantu, Mirela Diaconu, Malvina Cervenschi, Alexandru Ghildus & Mihnea Ghilduș, Anca Rusu, Maria Lucia Hohan, Ramona Filip.

„Cu fiecare an care trece, nivelul de popularitate a Festivalului Brazilor de Craciun este in continua crestere. Suntem incantati ca echipa noastra devine tot mai mare cu fiecare editie si ca ne bucuram de sprijinul puternic al sponsorilor si partenerilor nostri.

Galeria brazilor din acest an se anunta a fi cel putin la fel de spectaculoasa ca anii trecuti, ceea ce inseamna ca suntem tot mai aproape de indeplinirea misiunii noastre: aceea de a fi alaturi de copiii defavorizați și familiile lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Cu ajutorul fondurilor stranse in cadrul evenimentului, vom ajuta copiii sa mearga la scoala si sa aiba astfel sansa de a-si construi o cariera, un CV pentru viitor.” a declarat Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv Salvati Copiii Romania.

Festivalul Brazilor de Craciun reuneste, in Comitetul de Organizare, personalitati publice si manageri de top din diferite domenii. In acest an, s-a alaturat echipei si Ioana Iordache, General Manager Leo Burnett.

Comitetul de Organizare al Festivalului Brazilor de Craciun din acest an are in componenta sa pe Amalia Nastase (Manager eventures), Andreea Raicu, Andi Moisescu (Realizator TV), Corina Barladeanu (Manager 2activePR), Ioana Iordache (General Manager, Leo Burnett), Liviu Sfrija (Director General Terrabisco), Tereza Munteanu (Managing Partner Wunderman).

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri