12:10, 25 Octombrie 2013 publicat în Copil

La atelierele Holy Molly nu-ti trebuie mai nimic, nici minte de savant, nici reguli si nici cineva care sa-ti spuna cum sa faci vreo capodopera. Tot ce iti trebuie ai deja la tine. Imaginatie.

Comunicat de presa

Poti sa-ti dai frau liber imaginatiei, sa creezi personajele si intamplarile despre care nici nu indrazneai sa vorbesti cu voce tare. Tu singur, cu manutele tale, le dai viata din aproape nimic, hartie, culoare, textile, te miri ce-uri. Eu sunt pe acolo, imi vad de treabamea, insa doar cu idei mai nebunesti decat ale tale. Sa te tii vartej! Poate te pacalesc, poate nu… poate incepe ca o pacaleala, dar imaginatia nu iti joaca feste… niciodata!

Citeste si:
Wella Professionals relansează gama ELEMENTS
Wella Professionals...

Cu cine ma joc la Antipa?

Eu sunt Holy Molly si am 6 ani, ba nu, 10 sau 30… hmm… nu conteaza… Pot fi Mary Poppins la 6 ani, Peter Pan de genul feminin… sau Alice in tara motanului descaltat… pot fi orice vreau eu. Sigur sunt cea mai buna prietena a copiilor mici si mari cu imaginatie. Si imi doresc sa fim cat mai multi cei care putem construi lucruri, locuri si intamplari reale pe care altii nici in imaginatie nu le pot cuprinde.

Elena isi da doctoratul in creatie improvizata pentru ca ea stie de toate de cand era mica. Facea hainute papusilor din basmalele bunicii si cercei din boabe de mazare. Daca ai nevoie de ochisori, daca vrei sa stii cum se descurca firele de canepa sau daca nu stii ce sa alegi intre rosu si galben, ea sigur va sti raspunsul. Stie exact unde sunt puse culorile, foarfeca, lipiciul si toate milioanele de bolduri si piuneze care ne sunt atat de necesare.

Citeste si:
Wella Professionals relansează gama ELEMENTS
Wella Professionals...

Ce cuprinde ultimul modul din atelierul Holy Molly

Noiembrie – Sfarsit de toamna

2.11 – Puii de animale

9.11 – Pasari nemaivazute

16.11 – Animale din bete

23.11 – Animale de noapte

30.11 – Animale tricolore

Rezervarile se fac la: florentinap@antipa.ro sau www.holymolly.ro

Foto vultur@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri