18 Noiembrie 2013 publicat în Copil 1 share-uri

Copiii necesita numeroase vitamine si minerale pentru o dezvoltare armonioasa, insa nu multi dintre ei accepta schimbarile de alimentatie, mamele fiind nevoite sa caute in permanenta noi idei pentru a starni apetitul si curiozitatea micutilor.

Pune-i imaginatia la lucru cu o noua reteta – Pizza cu salam ursulet

Atunci cand nu mai stii ce gustare sa-i faci micutului, reinventeaza traditionala pizza si transform-o intr-o Pizza cu Salam Martinel in stil Hawaian. Vei avea nevoie de 400 g de faina, 80g drojdie uscata, 200 ml de apa (calduta), 450 g de piersici proaspete, 375 g rosii, 500 g sos de rosii, 100 g Ementaler ras sau branza Gouda, 8 felii de Salam Martinel, 1 lingurita de zahar, 2 lingurite de sare si ulei.

Mod de preparare:

Intr-un bol cerne faina, dupa care adauga drojdia, zaharul, un varf de sare si omogenizeaza compozitia. Se adauga apoi apa calduta si se framanta pana se realizeaza un aluat pe care il lasi la dospit 30 de minute. Ocupa-te apoi de piersici si cojeste-le, apoi taie-le in felii putin mai groase. Se iau rosiile, se spala, se usuca si se taie in felii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Se unge o tava cu putin ulei, se tapeteaza cu faina, iar apoi se aseaza aluatul in foi subtiri peste care se adauga sosul de rosii, rosiile si piersicile taiate felii. Jumatate din branza rasa se presara peste aluatul de pizza, iar apoi se adauga Salamul Martinel si restul de branza, avand grija sa nu se adauge branza si pe capul ursuletului. Se introduce tava in cuptorul incins la 200 ° C timp de 20 de minute.

Iata si cateva sfaturi pentru o super pizza:

• In functie de preferinte, pizza se poate asezona cu verdeturi si condimente precum oregano, busuioc sau cimbru. Aceste condimente pot fi adaugate si in aluatul framantat.

• Nu exista limite cand vine vorba despre ingredientele ce se pot adauga pe pizza. Cei carora nu le plac piersicile le pot inlocui cu ananas pentru o pizza in stil Hawaian. Pentru cei care prefera o versiune mai sanatoasa pot adauga ardei, porumb, ciuperci, spanac, ceapa si/ sau mozzarella.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Mai multe retete delicioase puteti gasi pe www.martinel.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri