25 Noiembrie 2013 publicat în Copil 29 share-uri

Micutul tau se plictiseste foarte repede si nu mai stii ce sa faci ca sa ii ocupi timpul. Si cum vremea rece este foarte aproape, esti de-a dreptul ingrijorata ca nu va mai putea petrece prea mult afara si plictiseala ii va creste in intensitate. Noi iti venim in ajutor cu 10 idei haioase despre ceea ce ar putea face prichindelul tau in zilele friguroase de iarna.

Anotimpul rece se apropie cu pasi repezi, incep ploile interminabile, ninsorile si gerul napraznic, asa ca nu va mai puteti bucura de clipe minunate alaturi de micutul vostru in parc, in curte sau in fata blocului. Incepeti sa va ingrijorati ca prichindelul se va plictisi teribil in casa si va incepe sa se urce pe pereti pentru a-si consuma energia, iar voi nu veti mai avea timp nici macar sa faceti un dus in liniste.

Ei bine, a venit momentul sa va calmati, deoarece situatia nu este deloc asa de neagra pe cat ar putea sa vi se para. Noi va venim in ajutor cu 10 idei utile si haioase despre lucrurile pe care puteti sa le faceti in casa, cu micutul vostru, intr-o zi friguroasa.

1. Daca ploua afara, nu inseamna ca trebuie sa il postati pe cel mic in fata televizorului sau a calculatorului si gata, ati scapat de griji. Folositi aparatele electronice din casa in alte scopuri, ca de exemplu pentru a-I pune copilului sa asculte povesti audio sau melodiile lui preferate, care il vor antrena la un mic dans ce ii va mai consuma din energie. De asemenea, ii puteti achizitiona, din gama atat de variata care se gaseste acum pe piata, cateva jucarii educative, care nu numai ca il vor distra, dar il vor ajuta si sa isi dezvolte imaginatia si creativitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

2. Construieste-i copilului un cort sau o casuta, in propria voastra casa! Foloseste niste cearceafuri, perne si scaune mai vechi pentru a-I ridica celui mic un cort, ofera-I acolo un picnic, cateva jucarii si niste carti si iti garantam ca vei sta linistita pentru restul zilei, iar el va fi foarte incantat sa aiba propria lui casuta.

3. Fa-I celui mic, in living, un circuit format din scaune, perne, mese, in asa fel incat el sa mearga in zig zag printre perne sau in linie dreapta pe acestea, sa treaca pe sub masa si sa ocoleasca scaunele. Acest joc il va amuza in mod sigur si ii va consuma o buna parte din energie.

4. Puzzle-uri, jocuri de constructie sau de strategie - o idée extraordinara pentru ca prichindelul tau sa isi petreaca timpul in anotimpul rece. Aceste jocuri nu necesita asistenta unui adult si, in plus, vor contribui la dezvoltarea imaginatiei celui mic.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Foto joaca de copil@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri