25 Noiembrie 2013 publicat în Copil 29 share-uri

Micutul tau se plictiseste foarte repede si nu mai stii ce sa faci ca sa ii ocupi timpul. Si cum vremea rece este foarte aproape, esti de-a dreptul ingrijorata ca nu va mai putea petrece prea mult afara si plictiseala ii va creste in intensitate. Noi iti venim in ajutor cu 10 idei haioase despre ceea ce ar putea face prichindelul tau in zilele friguroase de iarna.

5. Cumpara pentru cel mic un set format din mai multe perechi de ochisori de jucarie si permite-I sa insufleteasca obiectele din casa la care el poate ajunge fara ajutorul tau: manerele usilor, cafetiera, fructiera, televizorul, intrerupatoarele etc. Iti garantam ca aceasta activitate ii va face o deosebita placere.

6. Permite-I celui mic sa se imbrace cu hainele tale, sa iti foloseasca palariile, esarfele, accesoriile etc.. Va fi foarte incantat si va incerca sa faca fel si fel de reprezentatii, isi va face poze si se va schimonosi in fel si chip, fapt care ii va ocupa o mare parte din timp.

7. Lasa-l sa creeze o “opera de arta”! Cumpara-I creioane colorate, carioci, acuarele si foi si pune-I creativitatea la incercare. Pentru ca acest joc sa fie mai amuzant si mai captivant, poti sa ii inviti cativa prieteni si sa ii indemni sa deseneze cu totii exact ceea ce le trece prin cap, fara niciun fel de restrictii sau suparari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

8. Invata-l sa construiasca o sculptura din ambalaje reciclabile! Colectioneaza cutii de carton, ambalaje, sticle de plastic etc si ofera-i-le copilului, alaturi de un suport pe care sa isi realizeze lucrarea. Vei ramane uimita de cata creativitate poate da dovada.

9. Ia-l pe cel mic cu tine…in bucatarie! Daca tot ai de preparat masa de pranz si nu stii ce sa faci cu prichindelul, ia-l cu tine in bucatarie si lasa-l sa iti dea o mana de ajutor. In felul acesta veti petrece mai mult timp impreuna si el se va simti util si responsabil.

10. Si daca niciuna dintre variantele de mai sus nu ii este pe plac micutului tau, lasa-l sa iasa in gradina casei sau in fata blocului, imbracat cu o pelerina de ploaie si cizmulite din cauciuc si sa inceapa goana dupa melci. Atentie insa, nu il scapa din ochi!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Foto copii la joaca@Shutterstock.com

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri