6 Aprilie 2021 publicat în Copil 33 share-uri

Poezii despre familie – iata o selectie de poezii frumoase despre familie, pentru copii de toate varstele – versuri frumoase despre importanta familiei, despre parinti, copii si bunici.

Importanta familiei in viata noastra

Fiecare dintre noi are nevoie de familie in viata sa. Familia ajuta la indeplinirea nevoilor de baza, ne ofera sentimentul de apartenenta, ne ofera dragoste si grija. De asemenea, familie inseamna si siguranta financiara, impartirea sarcinilor si sprijin reciproc.

Unul dintre cele mai importante moduri in care parintii contribuie la societate este prin educatia oferita copiilor lor. Parintii incep sa le ofere educatie celor mici inca de la nastere. Ii ajuta sa invete sa mearga, sa vorbeasca, sa manance, sa interactioneze cu cei din jur, sa-si rezolve conflictele etc. Cercetarile arata ca implicarea parintilor sau a familiei in educatia unui copil poate imbunatati rezultatele la scoala, abilitatile sociale, relatiile, comportamentul etc. Copiii conectati cu familiile lor se simt in siguranta, sustinuti si au adesea rezultate mai bune la scoala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Împreună în arte și simțiri Îți doresc timp…

Relatiile de familie sanatoase sunt importante si din multe alte motive. Ajuta copiii sa se simta in siguranta si iubiti, ceea ce le ofera incredere pentru a explora lumea, pentru a incerca lucruri noi si pentru a invata. In plus, le ofera copiilor abilitatile de care au nevoie pentru a construi relatii sanatoase si pentru a se dezvolta sanatos – sanatate fizica, dar si inteligenta emotionala.

Trenul cel cu nepotei”- de Emilia Plugaru

Un trenut pe sine zboara,
E Vacanta Mare-n tara.
Trenu-i plin cu nepotei
Care pleaca la bunei.

Uite-un mos cu mustacioara,
De o ora sta in gara,
Isi asteapta nepotelul.
Iata-l, vine, mititelul! >> Citeste articolul integral pe mamisicopilul.ro

Fotografie articol creată de cottonbro, de la Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri