11 Iunie 2021 publicat în Copil 12 share-uri

Activitati in masina cu copiii – Drumurile cu masina alaturi de cei mici pot deveni mai usoare si mai distractive. Iata cateva idei de jocuri si activitati pe care le puteti pregati pentru copii cand plecati la drum.

Drumurile lungi cu masina alaturi de copii pot fi o provocare deopotriva pentru cei mici si pentru parintii lor. Insa calatoriile cu masina pot deveni mai vesele si mai usoare daca reusim sa le mentinem atentia captata cu activitati si jocuri placute si distractive.

Iata cateva idei de jocuri si activitati in masina pe care le puteti lua in calcul atunci cand plecati la drum cu copiii. Unele se preteaza la copii mai mari, dar pot fi adaptate si pentru cei mai micuti.

Activitati in masina care implica desenatul

Un membru al familiei incepe sa deseneze pe o foaie de hartie un element, apoi foaia va trece pe la fiecare, de 2-3 ori (cu exceptia soferului). Iar in final veti obtine un desen la care fiecare a contribuit.

Indoiti o foaie de hartie in doua si apoi desfaceti-o din nou. Fiecare copil (sau membru al familiei) deseneaza pe jumatatea superioara partea de sus a unui animal, trasand liniile un pic peste linia de indoire. Apoi o indoaie si o da altuia, facand schimb de foi. Acum fiecare deseneaza partea de jos a unui animal, in continuarea liniilor trasate peste indoitura; dar fara sa vada ce e desenat pe partea cealalta. Cand termina, se desfac foile si copiii vad ce animale amuzante au rezultat. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Foto articol: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri