„Am nevoie de CINEva, nu de CEva”

 spunem împreună sâmbătă, 7 octombrie, în Parcul Tineretului!

  • Vino între 10.00-19.00 în Parcul Tineretului și fii CINEva pentru copiii din orfelinate! Pentru că toți copiii au nevoie de o mână care să le dea avânt spre viață. Te așteaptă ateliere și activități pentru întreaga familie.
  • În 25 de ani de intervenții, Hope and Homes for Children România a contribuit la închiderea a 68 de centre de plasament și a construit 123 de case familiale. Peste 7.200 de copii au fost scoși din orfelinate și 1.900 reintegrați în familie.

La 25 de ani de intervenții în sprijinul celor mai vulnerabili copii, Fundația Hope and Homes for Children lansează astăzi campania-manifest #CineNuCe. Pentru că fiecare copil are nevoie de CINEva, nu doar de CEva, pentru a prinde aripi. Iar pentru asta, este nevoie ca, împreună, să închidem ultimele orfelinate din România și să fim cei care schimbă viitorul copiilor fără părinți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță

Vezi AICI spotul campaniei!

Spune #CineNuCe sâmbătă, 7 octombrie 2023, în Parcul Tineretului din Capitală!

Hope and Homes for Children te așteaptă sâmbătă în Parcul Tineretului (Aleea cu fântâni), în intervalul 10.00-19.00, să te bucuri de leagănul creat de arhitecta Federica Sala și construit în premieră, în România: cea mai frumoasă metaforă a dragostei și a speranței că niciun copil nu va mai trăi coșmarul instituționalizării. Simbol al dragostei necondiționate pe care părintele i-o poartă copilului, atrage, totodată, atenția asupra a ceea ce îi lipsește cel mai mult unui copil din orfelinat: dragostea, atenția, grija și căldura unei familii.

Copiii fără părinți au nevoie de cineva, nu de ceva. Când nu au pe nimeni, au nevoie, de fapt, de noi toți. Campania #CineNuCe vorbește despre relația dintre părinte și copil prin lentila dragostei, a grijii, a familiei care ocrotește. De ocrotire au nevoie acum 2.000 de copii încă instituționalizați în 77 de centre de plasament și sutele de mii de copii care trăiesc, în România, sub limita sărăciei. Toți au nevoie să crească departe de traumă, de durere și de singurătate”, afirmă Robert Ion, Director General Hope and Homes for Children România.

3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Lord of the Dance, la un sfert de secol de la lansare, prezintă un show aniversar grandios la București, pe 20 mai Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

În total, în 25 de ani de intervenții, Hope and Homes for Children România a susținut peste 41.500 de copii să rămână în siguranță lângă părinții sau familia lor extinsă și să nu fie instituționalizați, prin Programul de Prevenire a Separării Copilului de Familie. Din 1998 și până în prezent, Fundația a contribuit la închiderea a 68 de centre de plasament, iar prin eforturile Hope and Homes for Children și ale partenerilor săi au fost dezvoltate 123 de case familiale, cu peste 7.200 de copii scoși din orfelinate și 1.900 reintegrați în familia naturală sau extinsă.

Activități destinate familiilor: sâmbătă, 7 octombrie 2023

Fundația a pregătit o serie de activități pentru cei care se vor alătura sâmbătă, 7 octombrie 2023, campaniei #CineNuCe, printre care ateliere creative susținute de artistul păpușar Ana Crăciun-Lambru și un flashmob al școlii de dans Cobo Dance Center.

Elevii Școlii Quantum din București au obținut locuri fruntașe la MATHLETICS, cea mai mare competiție online de matematică din lume, datorită unui model nou de învățare Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui La fiecare două minute, o femeie moare din cauza sarcinii sau a nașterii, potrivit agențiilor ONU

La ora 13.30, copiii de la școala de dans Cobo Dance Center, fondată de Cocuța și Bogdan Boantă, transmit mesajul campaniei printr-un moment coregrafiat de Vivienne Szentyobbi, profesor al școlii de dans. Ei vor atrage atenția asupra nevoii copiilor de a primi dragoste, atenție și speranță.

Fundația Hope and Homes for Children va fi prezentă în parcul Tineretului cu mesajul campaniei și activități pentru copii și în următoarele 3 sâmbete, respectiv 14, 21 și 28 octombrie, în funcție de condițiile meteo.

Acțiunile din Parcul Tineretului au loc cu sprijinul PMB, prin ALPAB.

Ajută și tu pe:

CineNuCe.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri