6 Octombrie 2023 publicat în Copil 12 share-uri

Momentul mult asteptat se apropie. Burtica devine tot mai mare, ai intrat probabil in concediul prenatal si iti faci lista cu ce vei avea nevoie pentru viitorul membru al familiei. Pe langa minunatele hainute de nou-nascut, stii ca trebuie sa te pregatesti si cu produse de ingrijire.
 

Pielea bebelusului este cu mult mai subtire decat cea a unui adult, foarte sensibila, iar functia sa de protectie este in curs de dezvoltare. De aceea are nevoie de o ingrijire speciala inca din prima zi. Cu acest articol iti venim in ajutor, pentru a sti care sunt produsele esentiale de care vei avea nevoie atunci cand vei ajunge cu bebelusul acasa.

1. Produse pentru schimbarea scutecului

Bebelusul tau se poate confrunta cu iritatia de scutec, o afectiune des intalnita in primul an de viata al nou-nascutului, care nu trebuie sa te ingrijoreze. Aceasta este o eruptie cutanata si se datoreaza faptului ca scaunele sunt mai frecvente, iar pielea bebelusului mai subtire si cu un nivel mai ridicat al pH-ului.

Iti recomandam produse de la Pampers, scutece si servetele umede pentru curatarea funduletului. Scutecele sunt pe dimensiuni. Pentru un bebelus nascut la termen vei avea nevoie de scutece numarul 1. Pe parcurs ce creste si depaseste 5 kg, vei trece la scutece de marimea numarul doi. Este important ca atat scutecele, cat si servetele de curatare sa fie de calitate, pentru a preveni astfel iritatia de scutec. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Foto: Nina Buday/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri