București, 02 Aprilie 2024 – KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din România, în ParkLake Shopping Center. Această inaugurare marchează primul episod din expansiunea companiei pe piața românească.

Marea deschidere a primului magazin KIKO Milano în ParkLake a stârnit un entuziasm și o emoție de neuitat

Momentul mult așteptat a sosit în sfârșit! KIKO Milano, brandul de machiaj numărul 1 din Italia, este în sfârșit în București, România și a deschis astăzi primul său magazin în ParkLake Shopping Center.

Ca o dovadă a popularității mărcii și a entuziasmului din jurul sosirii sale, clienții nerăbdători au stat la coadă în afara magazinului încă de dimineața devreme, gata să fie printre primii care experimentează gama largă de produse de machiaj și de îngrijire a pielii KIKO Milano.

Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea și exprimarea de sine, la prețuri super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esențiale de lux pentru îngrijirea pielii, KIKO Milano se angajează să ofere clienților o experiență de cumpărături de neegalat.

"Ne bucurăm că aducem povestea KIKO Milano și în România și începem un nou capitol aici. Suntem entuziasmați să oferim clienților noștri din România acces la produsele noastre de înaltă calitate și la experiența unică pe care o oferă brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să aducem în atenția comunității de beauty din România cele mai noi trenduri în machiaj și produse de îngrijire a pielii, încurajând astfel expresia personală și încrederea în sine." a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria și România.

Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzând cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii și accesorii indispensabile pentru un look perfect.

KIKO Milano oferă o gamă diversificată de produse, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client, astfel încât să poată găsi mereu exact ceea ce își doresc pentru a-și exprima frumusețea într-un mod unic și autentic.

În plus, Vinerea aceasta, primii 100 de clienți vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asigurați-vă că ajungeți la timp și fiți printre norocoșii care beneficiază de această ofertă specială!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri