De cnd Walt Disney a făcut cunoscută lumii povestea lui Mowgli, cu toţii am dansat n ritmul junglei pe Bare Necessities sau I Wanna Be Like You. Acum, Mowgli, Baloo, Bagheera, Shere Khan şi celelalte personaje din jungla lui Rudyard Kipling ne invită la o porţie dublă de distracţie: ediţiile speciale de colecţie Cartea Junglei şi Cartea Junglei 2 se relansează n tandem, nainte de a intra n seiful Disney.
Acum, pentru încă o scurtă perioadă de timp, Disney scoate din seif ambele „volume” din „Cartea Junglei”, astfel încât ne putem revedea personajele şi melodiile preferate într-un duo de colecţie pe care întreaga familie îl va adora. În plus, cele două DVD-uri sunt dublate în limba română şi ne aduc jocuri cu Mowgli, „Aventură în timpul poveştii”, clipuri muzicale şi distracţie garantată.

Distribuite de Prooptiki România, filmele sunt disponibile în hypermaket-uri şi magazine de specialitate, la un preţ recomandat de 49,9 RON fiecare. Primii 150 de fani care vor cumpăra cele două DVD-uri din magazinul Media Galaxy Unirea vor primi cadou o maimuţică de pluş.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri