DENT ESTET lansează DENT ESTET Kids, singura clinică dentară din Romnia adresată n exclusivitate copiilor.

Echipa DENT ESTET Kids va fi formată atât din medici în stomatologie pediatrică, cât şi din experţi în psihologie infantilă. Recrutarea şi formarea personalului clinicii este un aspect foarte important, medicii clinicii fiind pregătiţi în străinătate. Proiectul, va fi coordonat de către Dr. Oana Taban, alături de Dr. Carmen Onaca, specialist în stomatologie pediatrică, absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie “Iuliu Haţieganu” din Cluj, beneficiind în acelaşi timp de sprijinul cunoscutului specialist în neuropsihiatrie pentru copii şi adolescenţi, Dr. Cristian Andrei.

Tratamentul oferit este unul preventiv, suprafaţa dinţilor fiind acoperită cu un lac deosebit, care îi “sigilează”, devenind mult mai rezistenţi la atacul cariilor. Este recomandat un control la fiecare 6 luni, pentru familiarizarea cu medicul, zgomotul specific al aparaturii şi atmosfera clinicii, dar şi pentru a câştiga încrederea micului pacient. Odată cu aceste controale, copiii vor putea beneficia de periaje profesionale cu paste aromate conţinând fluor, special concepute pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Clinica DENT ESTET Kids va introduce, o dată cu o nouă abordare a serviciilor medicale specializate, servicii şi tratamente inovative pentru România, precum hipnoza, inhalosedarea (sedarea cu protoxid de azot), pentru a evita necesitatea anesteziei generale şi a reduce viziunea falsă a copiilor referitoare la consultul stomatologic.

Despre Dent Estet:

DENT ESTET este liderul pieţei serviciilor de stomatologie din România, oferind un set complet de soluţii şi tehnologii în materie de îngrijire şi medicină orală. Clinica activează pe piața din România din anul 1999, având, în prezent, 3 locaţii în Bucureşti, urmând să inaugureze 3 noi clinici în Braşov, Iaşi şi Ploieşti.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri