Cum spuneam si in prima parte a acestui articol, cand vine vorba de o masa de legume, totul se poate transforma intr-un calvar. Iata in continuare cateva sfaturi despre cum poti sa-ti convingi copilul pe cale amiabila sa manace legume.

13. Lasa legumele la indemana copilului! Legumele trebuie sa fie mereu accesibile copilului, sa le poata lua repede. Tine legume si fructe proaspete, gata spalate in frigider, legume la punga in congelator. De fiecare data ia cu tine un morcov sau ceva “verde” de rontait!

14. Frigarui la gratar! Cand mergeti la gratar in aer liber, lasa-l sa manance frigarui cu rosii, ceapa, ciuperci si ardei gras pregatite la gratar. Acesta va fi un mod inedit de a-i prezenta legumele copilului tau.

15. Daca cel mic nu mananca legume, sau mananca doar o mica portie zilnica, atunci trebuie sa-i suplimentezi meniul cu fructe, pentru a echilibra cantitatea de substante nutritive din organism.

Mult succes si rabdare- lucrurile mari nu se obtin peste noapte, asa ca inarmeaza-te cu multa rabdare si creativitate daca vrei sa-ti transformi copilul intr-un consumator fidel de legume!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri