Homeopatia este o metoda de tratament relatata inca din scrierile lui Hipocrate ce are la baza un principiu bazat de stimularea si activarea naturala a functiilor unui organ. Pentru ca efectele sale adverse sunt aproape nule, homeopatia este mai indicata in locul medicatiei standard, mai ales pentru copii care au o gama larga de medicamente interzise.

De asemenea in urma unui consult homeopat se poate stabili tipul constitutional al copilului precum si sensibilitatea lui la diverse afectiuni fizice si psihice, se identifice factorii de stres care au cea mai mare capacitate de a perturba sanatatea copilului acesta fiind foarte sensibili la ei, mai exact se poate face profilaxia primara a copilului.

Aflarea tipului constitutional al copilului dezvaluie bolile la care acesta este mai predispus, care sunt in general partile sale corporale mai vulnerabile precum si modul de reactie la factorii externi.

Homeopatia poate fi folosita cu succes in tratarea multor boli, spre exemplu: afectiuni respiratorii, digestive, psihice, cardio-vasculare, hepatice, parazitare etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri