Au trecut decenii intregi de cand Ursuletul de Plus, Tigrila, Grohi, Iepurila, Roo si Eeyore au devenit nelipsiti din povestile animate ale tinerei generatii. Pentru copiii de azi si de ieri care isi amintesc cu drag primele peripetii ale ursuletului lor preferat, Disney lanseaza pe DVD a 25-a editie aniversara a animatiei Many Adventures of Winnie The Pooh / Din Aventurile Ursuletului de Plus, doldora de bonusuri in exclusivitate.

Au trecut decenii intregi de cand Ursuletul de Plus, Tigrila, Grohi, Iepurila, Roo si Eeyore au devenit nelipsiti din povestile animate ale tinerei generatii. Pentru copiii de azi si de ieri care isi amintesc cu drag primele peripetii ale ursuletului lor preferat, Disney lanseaza pe DVD a 25-a editie aniversara a animatiei “Many Adventures of Winnie The Pooh” / “Din Aventurile Ursuletului de Plus”, doldora de bonusuri in exclusivitate.

Productia Disney cuprinde trei scurt-metraje inspirate de povestile si personajele din cartile omonime ale lui A. A. Milne: “Winnie the Pooh and the Honey Tree” (1966), “Winnie the Pooh and the Blustery Day” (premiat cu trofeul Oscar pentru cel mai bun scurt-metraj de animatie din 1968) si “Winnie the Pooh and Tigger Too!” (1974).
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Povestile magice cu Ursuletul Winnie incep in camera lui Christopher Robin, un baietel care, la fel ca orice prichindel de seama lui, adora sa se joace cu ursuletul lui de plus si alte animale de jucarie. Inca de la primele file din cartea de povesti, patrundem in lumea magica din Padurea Celor O Suta de Stejari si devenim partasi la nazdravaniile puse la cale de Pooh si prietenii lui. Ca orice ursulet, Plus este grasun si, desigur, maaaaare iubitor de miere, dar cam lenes la minte. Si, cum e pofticios nevoie mare si se gandeste numai la dulciuri, reuseste sa intre mai mereu in bucluc. Noroc cu bunii lui prieteni - Tigrila, Grohi, Iepurila, magarusul Eeyore si cangurul Roo, care ii sunt aproape la nevoie. Aflam cum s-au cunoscut Tigrila si Grohi, cum a ramas Ursuletul blocat in casuta lui Iepurila fiindca mancase prea multa miere si cum isi petrec timpul poznasele animale intr-o zi cu vant puternic. O aventura plina de veselie, miere si albine, baloane, aniversari, ghidusii si multe surprize. Toamna aceasta, noi aventuri din seria “Winnie The Pooh” ii asteapta pe cei mici pe DVD: a 10-a editie aniversara “Aventurile Tigrisorului”, “Un An Nou fericit cu Plus” si “Winnie de Plus: Anotimpurile Marinimiei”.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

DVD-ul aniversar include numeroase bonusuri atat pentru cei mici, cat si pentru adultii care-si amintesc cu nostalgie de desenele animate ale copilariei: “The Story Behind The Masterpiece” – making of, scurt-metrajul de animatie “A Day For Eeyore”, coloana sonora de Carly Simon, elemente interactive amuzante, galeria de imagini a Ursuletului de Plus, Sa cantam cu “Heffalumps & Woozles”, “Provocarea Padurii celor 100 de Stejari”, “Timpul povestilor Disney – Umbra Ursuletului”, avanpremiera in exclusivitate la „Marea aventura a Porcusorului”. O animatie Disney distribuita exclusiv de Prooptiki Romania, disponibila si in versiunea dublata in limba romana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri