Gradinita cu programa franceza, din luna noiembrie

12:11, 5 Noiembrie 2010 publicat în Copil

Gradinita Le Jardin des Enfants este amplasata in zona de Nord a Capitalei (langa Ambasada Chinei), intr-o locatie elganta si linistita.

Comunicat de presa

Copiii pot desfasura aici, numeroase activitati, fiind in permanenta sub atenta supraveghere a unor cadre didactice calificate, cu experienta de peste 10 ani in educatia franceza. Programul scolar este reglementat de Ministerul Educatiei Franceze, care determina inclusiv numarul saptamanilor de activitate.

Citeste si:
Noutăți Sanosan pentru curățarea blândă a pielii bebelușilor
Noutăți Sanosan pentru...

Anul scolar cuprinde cel putin 36 saptamani, repartizate in 5 perioade de activitate si permite astfel, o mai buna structurare si organizare a activitatilor desfasurate. Inscrierile sunt acceptate pe intreg parcursul anului scolar. ” Le Jardin des Enfants” se adreseaza copiilor cu varsta intre 20 luni si 4 ani, acestia fiind repartizati in grupe, in functie de varsta.

Toate activitatile propuse copiilor au ca scop fundamental dezvoltarea capacitatilor fizice si psihice.
“Am vrut sa deschid aceasta gradinita din dragostea pentru copii pe care o port dar si pentru a oferi copiilor din Romania sansa unei educatii similare cu cea a copiilor din Franta, in virtutea afinitatilor culturale care leaga cele doua popoare si culturi”, afirma Diana Oliveira, director general.

Citeste si:
“Gustă cu atenție. Bucură-te de moment” – un program despre...
“Gustă cu atenție. Bucură-te...

Programul educativ se bazeaza pe 5 mari domenii de activitate:
“insusirea limbajului”, “a deveni elev”, “exprimarea prin intermediul corpului”, “descoperirea mediului inconjurator” si “a percepe, a simti, a creea”.

Copiii sunt inconjurati de o multitudine de jocuri si jucarii. Ei participa zilnic la numeroase activitati educative, special pregatite si organizate pentru a facilita o asimilare spontana si rapida.
Ritmul activitatilor de invatare si intreaga organigrama a gradinitei (spatiul, organizarea si succesiunea activitatilor ) urmaresc stimularea intelectului celor mici, si pregatirea in mod natural pentru viitoarea lor scolarizare.

“ Le Jardin des Enfants” urmareste, prin intermediul personalului calificat si specializat in limba si educatia franceza, sa valorifice cu maiestrie incredibila capacitate a copiilor de varste mici, de a invata si aprofunda o limba straina.

Dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor precum si fructificarea spontana, a acestei perioade favorabile asimilarii muzicalitatii unei limbi straine, fac din « Le Jardin des Enfants “ un loc ideal pentru dezvoltarea unui copil modern si pregatit provocarilor mileniului al III-lea.
Pentru mai multe informatii, accesati: www.jardin-enfants.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri