Copiii stiu sa se bucure atat de frumos de venirea iernii! Iar pentru ei, perioada Sarbatorilor este un moment mult asteptat. De ce? Pai, daca au fost cuminti si sigur ca au fost toti cuminti, vor primi cadouri mult asteptate, colorate si vesele, asa cum este universul lor minunat.

Curand, copiii il asteapta pe Mosul autohton - Mos Nicolae cu cadouri in ghetutele curatate si frumos aranjate la usa. Parintii sunt mesagerii Mosului, asa incat ei trebuie "sa trateze" foarte bine cu acesta, in privinta cadourilor pentru cei mici. Si cum joaca este cel mai important element al dezvoltarii lor intelectuale si culturale, Mosul va sti sa ii inveseleasca pe toti copiii cu tot felul de cadouri potrivite varstei lor, astfel incat acestea sa ii ajute sa creasca frumosi, destepti si energici.

  • Cadouri pentru cei mai mici dintre cei mici (1-3 ani)

foto: Shutterstock

Copiii vor face cunostinta cu zapada, cu bradutul de Craciun, cu Mos Craciun sau Mos Nicolae, in primii lor ani de viata. Aceste evenimente sunt la fel de importante pentru ei, cat si pentru parinti si ceilalti membri ai familiei care probabil intra intr-o adevarata competitie a cadourilor. Ce joculete li s-ar potrivi cel mai tare micutilor? Acum, cel mai important pentru ei este faptul ca invata sa mearga si sa vorbeasca, de aceea, este frumos sa le luati joculete care sa ii ajute sa exploreze primele notiuni din viata lor. In acesti primi ani din viata, ei invata sa indice cu degetul imagini din carticele sau parti ale corpului lor, invata formele si culorile si isi fac prieteni imaginari printre jucarii si incep sa mazgaleasca cu pasiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Papagalul Pete poate fi un cadouas foarte haios pentru un bebe. Jucaria inregistreaza cuvinte si le repeta. Asa ca invatati-l pe Pete cateva cuvinte, iar el va fi profesorul de nadejde al bebelusului.

Gasiti cadoul pe Cadourihaioase.ro. Iar Lulu ii poate invata pe copii literele alfabetului, il gasiti pe www.crazytoys.ro.

Alte jucarii nimerite pentru acesta varsta sunt Cuburile educationale, o jucarie care ii ajuta pe cei mici sa invete formele si culorile, dar si notiuni de logica, prin introducerea corecta a pieselor in orificiile special destinate acestora. Si cartile pentru bebelusi sunt foarte indicate acum. Facute din materiale sigure, aceste carticele le deschid copiilor apetitul pentru joc si invatare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri