Copiii stiu sa se bucure atat de frumos de venirea iernii! Iar pentru ei, perioada Sarbatorilor este un moment mult asteptat. De ce? Pai, daca au fost cuminti si sigur ca au fost toti cuminti, vor primi cadouri mult asteptate, colorate si vesele, asa cum este universul lor minunat.

Mosul nu ar trebui sa ii uite nici pe dragii parinti. Cu siguranta s-ar bucura daca ar primi un marsupiu care sa le usureze momentele in care ii poarta in brate pe micuti. Cateva idei aici. Sau poate, in ton cu vremurile tehnologizate, un interfon sau videointerfon pentru supravegherea bebelusilor.

  • Cadouri pentru copiii de gradinita (3 - 6 ani)

foto: Shutterstock

La aceasta varsta, copiii cred ca totul se invarte in jurul lor. Ei sunt centrul lumii lor, pline de magie. Imaginatia le este debordanta si plina de intrebari. Este momentul in care invata primele reguli de socializare, alaturi de copii de aceeasi varsta de la gradinita sau din spatiul de joaca. La aceasta varsta le place sa construiasca, sa rezolve puzzeluri, sa isi manifeste primele insticte artistice p

rin desen, muzica sau dans. Toate aceste jocuri ii ajuta pe copii sa se dezvolte emotional si social.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Cele mai nastrusnice jocuri pentru construit, asamblat, creat, tot ce pot face ei cu manutele lor sunt cele mai dragute cadouri pentru aceasta varsta. De exemplu, acest set pentru pictat Giotto, cu o multime de culori pentru desenat si creat, sau un ursulet care sa ii ajute pe copii sa invete sa isi lege sireturile si sa se imbrace singurei. Gasiti ursuletul pe site-ul www.taramulcopilariei.ro.

Sau poate, un set de modelaj din hartie. Copiii vor avea nevoie doar de putina apa pentru a amesteca si modela flori, masini, litere si multe alte obiecte si de asemenea, pot folosi joculetul in activitati de grup.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri