Sexul primului bebelus influenteaza enorm stabilitatea unei casatorii dar si timpul petrecut de o femeie in campul muncii.

De ce? Primul copil baiat inseamna o stabilitate mai mare a casniciei. Intr-o casnicie fericita exista tendinta ca cei doi sa aiba mai multi copii pe parcursul vietii, ceea ce, implicit, pe femei le determina sa petreaca mai putin timp pe piata fortei de munca. In mod evident, primul-nascut baietel afecteaza in mod pozitiv probabilitatea ca acel mariaj sa supravietuiasca, asa incat mamele nu se grabesc sa se intoarca la serviciu.

Cei trei autori ai studiului au aratat o alta diferenta statistica importanta intre mamele cu primii copii fetite sau baietei. Anume faptul ca mamele cu primul nascut fetita, au cu 4 procente mai multe sanse sa divorteze, decat femeile al caror prim copil este baiat.

Astfel se explica de ce mamele cu fetite lucreaza mai mult – ele sunt nevoite sa faca asta. Sunt mame singure. Grupul mamelor cu baietei prim-nascuti lucreaza mai putin fiindca se afla inca intr-un mariaj si stau in afara campului de munca mai putin, fiindca au mai multi copii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Aceasta este una dintre concluziile uimitoare ale studiului: un prim-nascut fetita reduce viata unei casatorii: “Primul nascut fata reduce in mod substantial stabilitatea unei casnicii”, spun autorii studiului.

Un articol de Julie S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri