23 Noiembrie 2011 publicat în Copil 84 share-uri

Copiii prezinta sistemul imunitar incomplete dezvoltat, de aceea ei sunt mai sensibili decat adultii in fata infectiilor. Cum sezonul rece prezinta o agresiune in fata sanatatii prin frig, umiditate crescuta, treceri bruste de la incaperi cu aer cald la aerul rece de afara – copiii au nevoie de o crestere a imunitatii in sezonul rece.

Cum iti dai seama ca micutul are nevoie de cresterea imunitatii

Semnele si simptomele copilului cu imunitatea scazuta:

- Raceala este pentru copil o afectiune frecventa;

- mai tot timpul are nasul infundat;

- stranuta des;

- are febra, chiar daca nu reusesti sa iti dai seama de cauza pentru care copilul prezinta febra;

- copilul urineaza des;

- tuseste;

- nu mai are pofta de mancare;

- este astenic, copilul nu mai prezinta la fel de multa energie ca de obicei, nu se mai joaca la fel de mult, este mai somnolent;

Dieta pentru cresterea imunitatii la copil

Copilul are nevoie de cresterea imunitatii pentru ca sistemul imunitar al acestuia nu este inca sufficient de dezvoltat pentru a rezista in fata factorilor infectiosi din sezonul rece. Si pentru ca cele mai frecvente patologii din sezonul rece sunt cele ale cailor respiratorii superioare si bolile copilariei, va propunem un mod natural de a creste imunitatea copilului: dieta sanatoasa pentru copil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Principiile in dieta pentru cresterea imunitatii

Copilul are nevoie de anumite alimente pentru a-si lua ratia zilnica de nutrienti, de vitamine, minerale si substante active pentru a se dezvolta correct si pentru a avea sistemul imunitar puternic.

Ceaiuri pentru cresterea imunitatii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri