22 Martie 2019 publicat în Kidz 66 share-uri

Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă.

Prima ediție a conferințelor Garbo Smart Parenting se adresează părinților cu copii de vârsta preșcolară, aflati in pragul intrarii în colectivitate, fie aceasta gradinita sau școala primară. În cadrul evenimentului, vom descoperi impactul major al jocurilor in dezvoltarea copiilor.

Ce vei învăța la Smart Parenting?

  • idei de jocuri creative și educative
  • care este rolul jocurilor și al jucăriilor în procesul de învățare.
  • unde tragem linia între învățare și suprastimulare.
  • idei de jocuri creative pentru acasă.
  • de ce, cum și cât facem loc tehnologiei în viața copiilor.

Înscrie-te acum la evenimentul GARBO Smart Parenting!

Între 3 si 7 ani, copiii trebuie sa dobândească abilități noi de natură emoțională, cognitivă, fizică și socială care să îi pregătească pentru interacțiunea în grupuri mari, diverse și care să paveze drumul educației formale. Până acolo, bazele educatiei se pun, în fapt, acasa, iar joaca este instrumentul cel mai potrivit pentru a transforma învățatul în distracție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Primul panel este dedicat dezvoltării emoționale, intelectuale și sociale a preșcolarului facilitată de jocuri. Vom afla de la specialiști din domeniu cum contribuie joaca la învățarea exprimării verbale și non-verbale a sentimentelor, la creșterea încrederii în sine precum și la dezvoltarea capacităților de interacționare și cooperare. De asemenea, în cadrul primulul panel vom discuta despre influența jocurilor educative asupra dezvoltării memoriei și capacității de atenție, a creativității, a gândirii logice precum și a capacității de ascultare.

Alături de noi la eveniment se află Mihaela Coșescu, autoare de cărți și cântece pentru copii, blogger (creștemoameni.ro), profesoară și mămică de Maria și Mihai. Face ateliere de lectură și storytelling cu copiii pe care le impleteste fericit cu joaca si muzica. Îi place să creadă că nevoia de conectare cu sine și cu proprii copii îi stimulează creativitatea. Mihaela crede că puterea oamenilor buni va schimba lumea în bine și vrea ca poveștile sale să ajute la creșterea oamenilor de mâine, copiii de azi, dar și la creșterea oamenilor mari care au uitat cum e să fie mici. 

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

De asemenea, în cadrul primul panel se află și psihologul Marius Teodor Zamfir, fondator si formator al Cursurilor de Copii Bright și Presedinte al Asociatiei pentru Sanatate Mintala a Copilului. De asemenea, este autorul unor programe de dezvoltare neuropsihologice pentru copii și adolescenți, menite să le crească celor mici viteza de memorare și de citire, capacitatea de analiza.

Cel de-al doilea panel este construit în jurul metodelor de implementare blândă a unui regim alimentar sănătos și echilibrat prin intermediul jucariilor și al jocurilor de rol. Vom discuta despre cum îi putem ajuta pe copii sa accepte hrana naturală, sănătoasă, cât mai apropiată de matricea naturală și prin ce metode ludice le putem schimba perspectiva asupra alimentației.

Învață de la Daniela Dinică și Iulia Manole, tehnicieni nutriționiști și doi dintre specialiștii din spatele Orei de Nuntriție:

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!
  • cum îi convingem pe cei mici să mănânce
  • cum îi ținem departe de tentațiile nesănătoase
  • cum introducem gustări și feluri sănătoase de mâncare în alimentația celor mici prin jocuri și jucării.

Mai mult de atât, Anca Grecu, primul doctor în educație acvatică din România va povesti părinților despre impactul pe care sportul îl are asupra copiilor încă de la primele luni de viață și cum contribuie acesta la salturile mentale, la dezvoltarea copiilor și la ameliorarea sau combaterea unor afecțiuni fizice.

Grăbește-te să te înscrii la Garbo Smart Parenting! Locurile sunt limitate!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri