26 Martie 2019 publicat în Kidz 21 share-uri

Dacă ai planificat un botez curând și trebuie să fii alături de persoane dragi ție, cu siguranță că ai nevoie de niște idei de cadouri pe care să le oferi!

Pentru că cel din centrul atenției va fi micuțul creștinat, ne place să credem că el va fi cel răsfățat cu cadouri și că va primi atenții din partea invitaților. Părinții au deja în brațe un cadou minunat, așa că ei, alături de nași, se vor bucura să primească diverse lucrușoare care să îl bucure pe bebeluș. Așadar, dacă ai nevoie de idei de cadouri de botez, îți facem mai jos câteva sugestii. Am găsit niște articole tare frumoase și drăguțe despre care avem certitudinea că vor încânta:

Păturică din bumbac organic pentru bebeluși

O idee practică pentru cadou de botez ni se pare o pătură pentru bebeluși, una din 100% bumbac organic. Ceea ce înseamnă că este potrivită pentru pielea sensibilă. Un produs german de calitate - se poate spăla la mașina de spălat. Ca utilizare are mai multe atribuții - înveliș pe timp de noapte, înfășare pentru transport, suport când stă în pat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

O poți comanda aici

Șosete botez: un cadou simpatic

Cu siguranță că va primi multe hăinuțe de botez, dar bebelușul ar putea avea nevoie de o pereche specială de ciorăpei, pe care părinții să îi păstreze pentru a-i povesti de această zi. Noi am găsit un model simplu - alb cu imprimeu cu tematică religioasă, iar în margine are niște voal dantelat pentru un efect deosebit.

Îi poți comanda aici

Set cadou pentru botez nou-născut

Și că tot vorbeam despre hăinuțele primite la botez, niciodată nu sunt suficiente astfel de daruri. Noi am găsit un set cu mai multe articole pentru bebeluși: bluziță cu capse, pereche de pantalonași, căciuliță, mănuși și bavețică. Confecționate din bumbac, protejează și mențin temperatura corpului. Setul este unul ambalat într-o cutie specială cu o fundiță decorată.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Îl poți comanda aici

Idei cadou botez: ramă foto cu mulaj și amprentă

O ramă foto cu 12 fotografii care să surprindă cele mai dragi momente pentru totdeauna. Albumul are o secțiune specială pentru un mulaj al mânuțelor și piciorușelor pentru un suvenir special, de păstrat. Este un cadou distractiv și original care include: o ramă din lemn cu geam, câte două inele din carton si pungi de argilă/ sac albastru, o pungă de ipsos, cilindru de lemn și desigur instrucțiuni.

O poți comanda aici

Cutie cu amintiri

Asta este un cadou destinat mai mult părinților, mamelor mai degrabă, care țin la astfel de detalii. Pentru că este important să reții primele momente petrecute cu bebelușul, o cutie cu amintiri ar putea fi perfectă. Este o casetă cu comori, nu o jucărie, în care se vor înghesui diverse lucruri care au legătură cu cel mic și de care nu te poți despărți atât de ușor.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

O poți comanda aici

Trusou botez pentru ceremonia de creștinare

Și dacă tot suntem la capitolul idei de cadouri de botez, ne-am gândit că un cadou inspirat ar fi un trusou complet. Acesta conține tot ce ai nevoie: prosop mare, prosop preot, pânza, fașa, săpunel (în formă de bebeluș) și sticluță - decorate cu fundițe și panglicuțe în culorile specifice celui mai vestit șoricel, Mickey Mouse.

Îl poți comanda aici

Foto homepage: By Novikova-Asheulov Natalia /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri