Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă.

Smart Parenting se adresează părinților cu copii de vârste între 3 și 7 ani. În această perioadă, micuții  învață prin joacă și explorare să își dezvolte abilități noi de natură emoțională, cognitivă, fizică și socială. Vino alături de noi să descoperi care este rolul jucăriilor și jocurilor educative în procesul de învățare!

Înscrie-te acum la evenimentul GARBO Smart Parenting!

Achizițiile emoționale și sociale ale copiilor

Așa cum bine știu toți părinții, cel mai de preț lucru pe care îl pot oferi copiilor este timpul petrecut împreună jucându-se. Dincolo de bucuria și de conexiunea produse de această activitate, jocurile educative contribuie semnificativ la dezvoltarea copiilor și la îmbogățirea bagajului de achiziții. Prin intermediul acestora, micuții pot învăța încă dinainte să intre în colectivitate cât de importante sunt cooperarea și spiritul de echipă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC MAJOOK, UN START- UP ROMÂNESC CARE ADUCE ÎN FAȚA COPIILOR JOCURI EDUCATIVE PENTRU MINŢI CURIOASE

Sentimentul de victorie joacă un rol extrem de important în acest sens pentru că le va crește încrederea in propriile puteri și le va stimula independența. În același timp, prin încurajări blânde atunci când, de exemplu, pierd un joc sau ies pe un loc secund, micuții vor deprinde de timpuriu cum să gestioneze astfel de momente și cum să le perceapă ca pe lecții, nu ca pe eșecuri.

Mihaela Coșescu de la Creștem oameni se alătură evenimentului nostru și vom dezbate împreună cu ea influența jocurilor educative asupra copiilor. De asemenea, tot de la ea vom afla ce și cât trebuie să le citim copiilor și cum le influențează comportamentul conținutul poveștilor, poeziilor și cântecelor dedicate grupelor mici de vârstă.

Achizițiile intelectuale

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Jocurile și joaca îi pot pregăti pe copii pentru intrarea în colectivitate prin exersarea memoriei, atenției și creativității.  Prin jocuri cu asocieri de imagini, sunete sau cuvinte și puzzle-uri sau ghicitori, copiii își dezvoltă gandirea logică precum și capacitatea de ascultare.

Psihologul Marius Zamfir, unul dintre speakerii invitați la Garbo Smart Parenting și fondatorul Bright Kids Academy ne va explica rolul metodelor ludice de învățare. Programele dezvoltate si implementate de el ai ca scop îmbunătățirea memoriei, a atenției, a gândirii sau a vitezei de procesare, printre altele.

Dezvoltarea motricității

Anca Grecu, primul doctor în educație acvatică din România se află printre speakerii invitați la eveniment și este autoarea volumului Bebelușul tău știe să înoate. De asemenea, ea concepe și implementează programele de educație acvatică la Baby Spa. Anca va povesti participanților la eveniment despre toate beneficiile înotului început de la vârste surprinzător de fragede.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Caria dentară – ce este și cum se tratează Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Copiii fac mai mult decât să se bălăcească. Învață să își controleze respirația și instinctele, să exploreze, să încerce, să eșueze și să încerce din nou. Până să învețe un stil de înot, învață să fie curioși, independenți, competitivi și cooperanți. Mediul acvatic este un ”instrument” pedagogic extraordinar de ofertant pentru toate categoriile de vârstă, spune Anca Grecu.

Importanța alimentației corecte învățată prin jocuri creative

Dezvoltarea fizică armonioasă înseamnă alimentație sănătoasă și echilibrată introdusă în viețile copiilor prin metode blânde cu ajutorul jucăriilor și al jocurilor. De asemenea, aceste obiceiuri alimentare benefice pot fi introduse inclusiv prin puterea exemplului.

Despre această metodă, precum și despre alte modalități inedite de ”împrietenire” a copiilor cu hrana sănătoasă la care, de multe, copii fac nazuri ne vor povesti Iulia Manole și Daniela Dinică, tehnicieni nutriționiști și două dintre mințile ingenioase din spatele proiectului Ora de nutriție.

Alături de noi la eveniment se vor afla prietenii noștri de la Avene Sun și Klorane Bebe. De asemenea, pentru cei mici am pregătit surprize speciale oferite de Floof și Rainbocorns.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri