Covoarele pentru camera copiilor trebuie să fie, în primul rând, extrem de colorate și pe placul micuților, care pariază pe veselie și încântare!

Când vine vorba despre camera copiilor, unul dintre ultimele retușuri de decorațiuni implică alegerea perdelelor, draperiilor, lenjeriilor de pat și a covoarelor. Adică tot ce ține de textile. Mochetele, însă, sunt printre primele aspecte care se observă când se intră în încăperea micuților, așa că ar trebui să fie faine nu doar pentru părinți, cât și pentru micuții curioși. Plus că trebuie să fie ceva încântător și curios, dar și practic pentru că ei se vor juca multișor pe jos. Poate părea că deja știi ce să alegi, doar că nu este totul atât de simplu, când opțiunile sunt atât de diverse. Uite mai jos câteva variante.

Covor cameră copii Sleep

Cu dimensiuni generoase, de 100x160 centimetri, acest covoraș de dormitor este simpatic de voie mare. Pe un fundal bej cu norișori care plutesc se remarcă un ursuleț somnoros care așează stelele pe cer. S-ar putea ca celui mic să i se pare o idee amuzantă, iar părinții vor avea o întâmpinare cool când intră în camera copiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Îl poți comanda aici

Covor rotund cameră fetiță

Desigur, se potrivește și pentru camera băieților, dacă vrei ceva mai colorat. Acest covoraș este rotund și pe negru, cu stele colorate pe roz, unele care zâmbesc ștrengar pentru a oferi încântare prichindeilor. Are diametru de 160 de centimetri și este realizat din polipropilenă fixată termic, fiind extrem de stabil pe pardoseală și nu alunecă.

Îl poți comanda aici

Covor cameră băieți cu desen

Din nou, nu vorbim despre ceva preferențial, dar credem că acest covor s-ar potrivi mai bine într-o cameră de băieți. Mai ales dacă sunt unii pasionați de călătorii și de învățat lucruri care îi solicită. Am găsit un covor desenat cu harta lumii, cât mai nuanțat și colorat pe un turcoaz aprins și plăcut la vedere. Sunt diverse detalii grafice care îl vor încânta pe micuț.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Îl poți comanda aici

Covor copii în stil scandinav

Când spunem stil scandinav, ne referim la acele covoare cât mai simple din punct de vedere cromatic și cu un design în linii simple și moderne. Dacă vrei să optezi pentru un covor de cameră de copii care să fie practic și fain, atunci s-ar putea ca acesta să îți fie pe plac. Este în diverse forme geometrice și cu detalii cool.

Îl poți comanda aici

Covor copii Safari

Tot pentru cei care iubesc să cutreiere lumea-n lung și-n lat, s-ar putea ca acest covor să fie o opțiune demnă de luat în considerare. Poate că deja a descoperit lumi ascunse prin filele unor cărți, dar acest covor pentru camera de copil ar fi o variantă la fel de ofertantă pentru a pune imaginația năzdrăvanilor la lucru.

Îl poți comanda aici

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

Covor pentru copiii sub formă de ursuleț

Pe roz sau pe albastru, acest covor pentru camera de copii poate fi unul extrem de cool pentru cei care iubesc animalele. Și nu neapărat, că până la urmă este vorba despre un stil cât mai nuanțat și jucăuș al încăperii. Este din bumbac, dispune de suprafață anti alunecare și este fabricat manual. Cu siguranță un accesoriu ingenios. 

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Digital Storm /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri