16 Ianuarie 2012 publicat în Mami 26 share-uri

Aceste trasaturi ale copilului le poti dezvolta chiar tu - parintele care il ajuta sa vada partea frumoasa a vietii, caci copilul de azi este adultul de maine. Pasii sunt usor de urmat si sunt aplicabili pana la vasta de 6-7ani:

Invata-l sa se protejeze de frig, ca e necesar sa se protejeze de frig, ca e necesar sa se imbrace adecvat pentru ca se va imbolnavi si va fi obligat, cel putin o perioada, sa suporte anumite restrictii. Siguranta copilului tau este si siguranta ta.

5. Dezvolta-i independenta

Sa punem bazele azi pentru ce va fi in viitor: o persoana care nu se lasa usor invinsa, un luptator. Invata-l sa depaseasca de la o varsta frageda, dificultatile pe care le intalneste. La gradinita trebuie sa se imbrace si sa manance singur, sa se supuna unei minime discipline si, mai ales sa imparta jucariile cu alti copii. Arata-i cum e sa se descurce singur si ofera-i mana ta de ajutor doar cand este neaparata nevoie.

6. Daruieste-i cat mai mult din timpul tau liber

Nu lasa ca timpul petrecut cu copilul tau sa devina "o floare rara".

Citeste articolul integral "Drumul catre fericirea copilului tau" pe Psiholife.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri