2 Martie 2012 publicat în Mami 5 share-uri

Pentru a sarbatori Luna Femeii, Donna Medical Center lanseaza doua Martisoare, mai putin conventionale, prin care fiecare isi poate arata dragostea fata de femeia importanta din viata sa. Fie ca este vorba despre mama, bunica, fiica, sora, sotia sau prietena voastra, acest martisor cu siguranta este o dovada de iubire si de grija!

Comunicat de presa

Martisorul are forma unui voucher cadou care contine servicii medicale dedicate femeilor. Voucherul este disponibil in doua variante: Donna 40 Plus si Donna 20 Plus, serviciile continute fiind in conformitate cu varsta femeii care urmeaza sa primeasca cadoul. Voucherul Donna 20 Plus contine o consultatie ginecologica, un test Babes-Papanicolau, o ecografie mamara bilaterala si o ecografie abdominala, iar voucherului Donna 40 Plus i se adauga o mamografie bilaterala. Voucherele vor fi valabile in perioada 1-31 martie 2012 si vor fi insotite si de alte surprize.

“In experienta mea ca medic m-am intalnit de nenumarate ori cu situatia in care pacientele doreau sa le faca cadou mamelor lor un pachet de investigatii medicale, iar acum am conceput un produs special pentru acest scop. Am considerat oportuna lansarea pe piata in luna Martie a voucherelor cadou pentru a veni in intampinarea fiicelor, mamelor, sotilor sau a fiilor, cu un cadou care sa poata fi oferit din suflet si care sa reprezinte grija pentru ele.

Retail jobs

Din pacate, datorita vietii agitate, femeile se neglijeaza si uita importanta unui control medical anual specific feminin, care in unele cazuri se dovedeste salvator. Ne dorim ca aceste doua produse, Donna 40 Plus si Donna 20 Plus sa fie considerate cadouri potrivite pentru aceasta sarbatoare si sa fie oferite deopotriva de femei si de barbati.”a declarat dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center, doctor in medicina si Membru fondator al Societatii de Imagistica Sanului din Romania.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri