Se poate? Da, sigur ca se poate, mai multe detalii daca dati click pe “Vezi mai mult”.

Ati auzit de Helen Doron Early English? Eu va spun sincer ca nu, pana acum cateva zile, cand nu m-am lasat pana cand am aflat toate detaliile si informatiile despre ei din online. Ei bine, pe scurt este vorba despre educatie timpurie, iar specialistii din cadrul centrului ofera lectii chiar si bebelusilor de doar 3 luni. Important este doar ca parintii sa-si doreasca sa aiba in casa un copil bilingv.

Ce poate invata un bebelus de 3 luni?

Sunt convinsa ca va intrebati asta, pentru ca asta a fost si prima mea intrebare. Bebelusul abia isi da seama de cei din jurul lui la acea varsta, se poate pune problema despre o limba straina in conditiile in care el nu o stie nici pe cea materna?

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.

Kidz va invita la comentarii: Credeti ca un copil de 3 luni are capacitate de a retine?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri