2 Iulie 2012 publicat în Mami 12 share-uri

Nu ne permitem sa dam nici sfaturi si nici sa sustinem ca exista reguli dupa care se cresc copiii, dar unele sunt musai de “respectat” pentru ca vin din inima

Cel mai important lucru ar fi sa fim avocatii copiilor nostri si sa nu renuntam sa ii sustinem niciodata, in orice ar face. Asa cum nu tipam la o floare atunci cand nu creste, ci o udam si avem grija de ea, asa ar trebui sa ii sustinem si pe cei mici, sa ii ajutam atunci cand au nevoie si sa le intelegem nevoile, nu sa le oferim solutiile la problemele pe care noi credem ca le au.

Parintii au grija de parinti! Daca noi nu suntem fericiti nici copiii nostri nu vor fi fericiti! Cu cat ne vom iubi pe noi mai mult, cu atat mai multa iubire vom avea de oferit. In plus, copiii ne iau drept exemplu si daca noi nu ne iubim nici ei nu se vor iubi.

Disciplina NU functioneaza. Sunt multe carti despre pedeapsa, cum sa iti disciplinezi copiii sau sa ii faci sa fie cuminti. Sa fim seriosi, nimeni nu creste un robot, a educa nu inseamna a invata sa repede anumite actiuni / fapte / cuvinte / invataminte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri