25 Mai 2012 publicat în Mami 36 share-uri

Potentialul fiecare zodii de a avea sau nu copii se regaseste simbolic in astrologie si este stabilit de locul pe care fiecare semn il are in astrograma natala. Descopera care sunt cele mai fertilite si infertile zodii.

Horoscopul Fertilitatii: Top 6 cele mai fertile zodii

Stramosii nostri credeau ca exista o conexiune puternica intre pozitia Soarelui si a Lunii in astrograma unei femei si fertilitatea acesteia.

La fel cum corpul unei femei are un ciclu menstrual, asa astrograma personala poate indica fertilitatea unui semn din zodiac. In sustinerea acestui crez a venit si doctorul Eugen Jonas, un psihiatru si astrolog cehoslovac care a redescoperit tainele fertilitatii in astrologie in 1956.

Din pacate, atunci cand acesta a trecut in nefiinta, invataturile sale s-au pierdut.

Asadar, iata ce spune astrologia traditionala despre fertilitatea zodiilor:

  • cele mai fertile zodii sunt cele de apa: Rac, Scorpion si Pesti,
  • zodiile semi-fertile sunt Taur, Balanta si Capricorn,
  • zodiile semi-sterile sunt Berbec, Sagetator si Varsator
  • zodiile sterile sunt Gemeni, Leu si Fecioara.

Acest lucru nu este batut in cuie, asadar nu inseamna ca, de exemplu, Fecioara nu poate avea copii, ci ca, potrivit astrelor, in functie de analiza hartii natale, a pozitionarii Soarelui si a Lunii, a ascendentului se vor afla rezultatele adevarate ale fertilitatii acestei persoane nascuta sub aceasta zodie.

6 Cele mai fertile 6 zodii:

Zodia Rac – cea mai fertila dintre toate

Cel mai mare familist dintre zodii este si cel mai fertil dintre toate. Nativul din Rac este un partener sensibil, iubitor, mamos, uneori posesiv datorita grijei si dragoste pe care o poarta celor din jur si isi doreste o familie si un camin echilibrat.

Este un romantic innascut care cauta intimitate si liniste in relatia de cuplu.

Este dispus sa ofere totul dar cere la schimb loialitate, devotament, intelegere, pasiune si incredere. Nativul din rac este profund, pasional, energic iar rolul de parinte i se potriveste ca o manusa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri