1 Octombrie 2012 publicat în Mami 29 share-uri

Copiii pot fi usor motivati sa iubeasca scoala, mai ales daca primesc din partea parintilor , constant, suport si incurajare.

6 Metode pentru ca cel mic sa iubeasca scoala

Toti parintii isi doresc pentru copiii lor un invatamant performant si de buna calitate, pe care copiii sa-l iubeasca. Scoala poate deveni cel mai bun prieten al copiilor, daca parintii se ingrijesc sa cultive copilului “gustul” de a invata, inca din primii ani. Va prezentam cateva metode pentru a-i incuraja pe copii sa invete.

1 Discutii interesante

Parintii pot incerca sa dezbata alaturi de copii, subiecte interesante din orice domeniu de invatamant, sau din ceea ce parintii citesc si poate fi educativ pentru copil.

Aceste discutii vor fi interesante pentru copil si ii vor dezvolta nivelul de cunoastere. Copiii vor dori sa cunoasca mai multe dintr-un domeniu pe care parintii il arata a fi plin de informatii captivante.

In acest fel, puteti descoperi daca inclinatia copilului este spre stiintele exacte, spre profilul umanist sau artistic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii Împreună în arte și simțiri 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

2 Descoperiti-va un hobby

Parintii pot incerca sa le arate copiilor din hobby-urile lor, incurajandu-i pe acestia sa-si descopere propriile domenii de interes.

Intrebati-va copiii despre pasiunile lor si veti descoperi, cu siguranta, domeniile de atractie ale copilului. Incurajati-va copilul pe cat este posibil(financiar), sa invete cat mai multe, in domeniul de interes pe care il descoperiti impreuna.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri