28 Septembrie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Una dintre problemele cu care se confrunta parintii in mod regulat este sa ii convinga pe cei mici sa ia micul dejun inainte de a pleca la scoala sau la gradinita.

Comunicat de presa

Micul dejun este intr-adevar cea mai importanta masa a zilei, iar un studiu recent citat de NESTLÉ Nesquik Plus si realizat in Canada, Toronto, a demonstrat ca un mic dejun hranitor are beneficii directe asupra performantei scolare.

Studiul realizat pe o perioada de 2 ani, la care au participat 6000 de elevi, a aratat ca acei copii cu o alimentatie echilibrata au obtinut note mai mari si erau mai deschisi in relatia cu ceilalti copii. De asemenea, s-au observat imbunatatiri semnificative atât in rezultatele obtinute la citit, dar si la matematica. Elevii care luau micul dejun au avut rezultate cu 10% mai bune la aceste materii fata de cei care nu luau masa de dimineata. In plus, dupa perioada noptii in care nivelul de energie scade, masa de dimineata ii ajuta pe copii sa se concentreze mai bine la activitatile scolare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Un sumar al altor 47 de studii mentionate de NESTLÉ Nesquik Plus care au analizat relatia dintre micul dejun, greutatea corporala si performanta scolara, au demonstrat ca in cazul copiilor care luau micul dejun in mod regulat s-a observat o stare de bine generala si, de asemenea, un echilibru nutritional la nivelul organismului.
Este recomandat ca parintii sa le ofere zilnic celor mici un mic dejun echilibrat ce contine alimente diversificate precum fructe, legume, cereale, oua sau lactate care sunt in special bogate in fibre, proteine, vitamine si minerale. De asemenea, un pahar de lapte preparat cu Nesquik Plus cacao instant poate fi inclus in meniul zilnic, fiind o gustare hranitoare si delicioasa, oferindu-le in acelasi timp copiilor peste 30% din cantitatea zilnic recomandata de calciu si minim 15% din doza zilnica recomandata din vitaminele C, E, B1, B3, B5, B6 si B9.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Despre NESQUIK Plus
Un pahar de lapte (200 ml) preparat cu NESQUIK Plus (15 g) contine sapte vitamine si doua minerale esentiale pentru crestere, intrucat NESQUIK Plus este fortifiat cu Calciu, Magneziu, Vitamina C, Vitamina E, Vitamina B1, B3, B5, B6 si B9. Un pahar cu delicioasa bautura de ciocolata poate furniza copiilor peste 30% din cantitatea zilnica recomandata de calciu si minim 15% din doza zilnica recomandata din vitaminele mentionate.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri