1 Octombrie 2012 publicat în Mami 29 share-uri

Copiii pot fi usor motivati sa iubeasca scoala, mai ales daca primesc din partea parintilor , constant, suport si incurajare.

3 Cititul cartilor

Parintii pot fi cel mai bun exemplu pentru copii, cand vine vorba de citit. Copiii nu vor intampina dificultati, la varsta scolara, atunci cand vor avea mult de citit, daca sunt obisnuiti de mici, sa isi vada parintii citind sau sa li se citeasca.

Intotdeauna copiii sunt influentati sau urmeaza exemplele pe care le intalnesc in familie. Daca parintii obisnuiesc sa le citeasca din carti educative sau ei insisi citesc, copiii vor fi determinati, la randul lor, sa citeasca.

Un aspect important este legat si de pretuirea pe care parintii o afiseaza fata de carti si de prezenta cartilor educative in casa, “la indemana” copiilor.

4 Implicati-va in activitati variate

Este bine ca parintii sa le ofere copiilor o gama variata de activitati si experiente, astfel incat copiii sa-si poata descoperi domenii de interes.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Organizati pentru copii excursii, vizite la muzee, la biblioteci, galerii de arta, participati la spectacole culturale, sportive, voluntariat, astfel incat copiii sa cunoasca si sa descopere cat mai multe activitati.

Puteti avea oricand “surprize”, sa descoperiti aptitudini si inclinatii ale copilului spre domenii la care nu v-ati fi asteptat.

sursa foto:shutterstock; sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri