10 Aprilie 2013 publicat în Mami 41 share-uri

Expertul nostru, Diana Gamulescu, ne sfatuieste din experienta unei mamici cu privire la ingrijirea bebelusului prematur si ofera informatii pretioase pentru toate mamicile aflate intr-o astfel de situatie.

Cu o experienta de peste 11 ani in domeniul relatiilor publice, Diana Gamulescu a ales calea antreprenoriatului si a infiintat o companie prin intermediul careia comercializeaza produse dedicate bebelusilor cu varste intre 0 si 6 luni. Brandul sau, Micolino.ro, se diferentiaza pe piata prin solutiile oferite parintilor care au bebelusi prematuri sau gemeni. Mai multe detalii despre afacerea sa puteti afla accesand www.micolino.ro.

Diana a gestionat cu succes proiecte care au presupus lansari de produse locale si internationale, targuri si expozitii, campanii ample de comunicare, proiecte in sectorul neguvernamental etc

Diana Gamulescu - Expert Garbo

www.micolino.ro

Ce trebuie sa stiu despre un bebelus prematur

Am cosntatat, ca desi auzim tot mai des despre nasteri aparute inainte de vreme, sunt putine locuri de unde te poti informa, ca parinte, ca mama, despre acest aspect. Si cred ca este important sa ne indreptam atentia catre acest subiect, pentru ca cifrele prezentate in rapoartele facute public de catre organizatii serioase, la nivel mondial, arata ingrijorator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Si atunci, informarea este necesara de catre orice femeie care urmeaza sa dea nastere unui copil pentru ca nu ma refer aici la sfaturile medicale pe care le primesc parintii care intampina o asemenea dificultate. Ci la acel gen de informatii pe care, le capeti, ca parinte, trecand printr-o asemenea experienta. Ce inseamna sa ai un bebelus nascut prematur? Cum procedam? La ce sa ne asteptam? Care sunt provocarile si care sunt etapele? Aceste aspecte le vom dezvolta in cadrul acestui articol.


Trebuie sa stim ca orice bebelus se naste inainte 37 saptamana de gestatie este considerat prematur
, ceea ce inseamna ca acesta este incomplet dezvoltat , iar adaptarea la mediul extern este mai dificila decat intrauterin si prezinta anumite riscuri. Cu cat fatul este mai mic, cu atat gradul de adaptare la viata extrauterina este mai scazut si necesita ingrijiri medicale specifice, in functie de evaluarile cadrelor medicale din sectiile de neonatologie.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Oricat de tulburator este sa traiesti asa ceva trebuie sa avem in considerare anumite lucruri extrem de importante, atat pentru mama, dar mai ales pentru noul nascut, asa ca trebuie sa fiti increzatori in copiii vostri, sa va mobilizati si sa fiti pozitivi. Sunt lucruri esentiale. De asemenea, este foarte important sa aveti in permanenta contact cu bebelusul pentru ca ii asigura dragostea, puterea si siguranta de care are nevoie si trebuie sa il mangaiati si sa ii vorbiti ori de cate ori prezenta la terapie va este este permisa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri